Fie că intenționezi să petreci luna decembrie alături de cei dragi acasă, fie că alegi să călătorești și să experimentezi locuri noi, luna decembrie 2023 vine cu numeroase filme și seriale numai bune de luat în vacanță.

Filmele lunii decembrie 2023 pe Netflix

Recomandările Netflix în ceea ce privește cele mai apreciate filme ale lunii decembrie 2023 sunt: Rebel Moon — Part One: A Child of Fire, un eveniment epic științifico-fantastic, la care regizorul și scenaristul Zack Snider a lucrat mai bine de 10 ani; The Crown: Sezonul 6 Partea 2, un ultim capitol în care monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice generat de moartea Prințesei Diana; Leave the World Behind, un thriller apocaliptic al scenaristului și regizorului premiat Sam Esmail, cu Julia Roberts și Ethan Hawke în rolurile principale.

Pe lângă acestea, alte filme: Maestro, o poveste semnată și jucată de Bradley Cooper, despre iubirea tumultoasă și fără limite dintre dirijorul și compozitorul Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein; Berlin, un spin-off La Casa de Papel despre călătoria personajului interpretat de Pedro Alonso într-unul dintre cele mai extraordinare jafuri; și Chicken Run: Dawn of the Nugget, unde o gașcă neînfricată de pui se unește pentru a-și salva neamul de o nouă amenințare.

Candidatul turmentat: noi cu cine votăm?
Recomandări
Candidatul turmentat: noi cu cine votăm?

Leave the world behind

Leave the world behind trailer – Filme noi pe Netflix în decembrie 2023

În acest thriller apocaliptic al scenaristului și regizorului premiat Sam Esmail (Mr. Robot), Amanda (Julia Roberts, distinsă cu premiul Oscar) și soțul ei, Clay (Ethan Hawke, nominalizat la Oscar), închiriază o casă luxoasă pentru a petrece un weekend alături de copiii lor, Archie (Charlie Evans) și Rose (Farrah Mackenzie).

Vacanța lor este în curând dată peste cap, când doi străini — G.H. (Mahershala Ali, distins cu Oscar) și fiica lui, Ruth (Myhala), sosesc în miez de noapte cu vești despre un misterios atac cibernetic și caută refugiu în casa care, susțin ei, ar fi a lor.

Cele două familii înfruntă un dezastru iminent, care devine din ce în ce mai terifiant cu fiecare secundă, forțând pe toată lumea să își accepte locul într-o lumea aflată în colaps. Bazat pe romanul lui Rumaan Alam, nominalizat la premiul National Book Award, Leave the World Behind este produs de Esmail Corp, Red Om Films, iar producția executivă aparține companiei Higher Ground Productions.

The Crown: Sezonul 6 partea a 2-a

The Crown: Sezonul 6 partea a 2-a trailer

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2).

Cercetătorul Adrian Constantin, laureat cu „Nobelul Austriei”, despre praful saharian: „Un fenomen vechi. Sunt studii care arată că exista și în urmă cu o mie de ani”
Recomandări
Cercetătorul Adrian Constantin, laureat cu „Nobelul Austriei”, despre praful saharian: „Un fenomen vechi. Sunt studii care arată că exista și în urmă cu o mie de ani”

Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate.

În partea a doua, Ed McVey și Luther Ford vor interpreta rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

Maestro

Maestro trailer Netflix

Maestro este o poveste de iubire tumultoasă și fără limite, care prezintă relația de o viață dintre dirijorul și compozitorul Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein. O scrisoare de iubire pentru viață și artă, Maestro este, în esența sa, un portret emoțional epic al familiei și al dragostei.

Rebel Moon – Part One: A child of fire

Rebel Moon – Part One: A child of fire Trailer Netflix

Zack Snyder, regizorul filmelor 300, Man of Steel și Army of the Dead, aduce REBEL MOON, un eveniment epic științifico-fantastic, aflat în lucru de decenii. Când o colonie pașnică de la marginea galaxiei este amenințată de armate tiranice, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăiește printre săteni, devine singura lor speranță de supraviețuire.

Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”
Recomandări
Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”

Kora trebuie să găsească luptători antrenați, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare. Ea reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste luna cea mai neașteptată, începe lupta care va hotărî soarta galaxiei și se naște o nouă armată formată din eroi.

Berlin

Berlin – Netflix trailer

Doar două lucruri pot însenina o zi sumbră: primul ar fi dragostea. Al doilea, să furi o avere. Acestea sunt elementele care îl ajută pe Berlin să treacă prin anii săi de aur, o perioadă în care încă nu are nicio idee despre boala lui și nu a rămas prins în Monetăria Spaniei. Aici începe să pregătească unul dintre cele mai extraordinare jafuri ale sale: să facă să dispară bijuterii în valoare de 44 de milioane ca prin magie. Pentru asta, va cere ajutorul uneia dintre cele trei bande alături de care a dat spargeri.

Filme seriale noi pe Netflix în luna decembrie 2023

Sweet Home: Sezonul 2

Sweet Home trailer Netflix

Cine e? Un monstru, un om sau un hibrid? Miza e mai mare ca niciodată, iar lucrurile nu mai sunt deloc clare și oricine se poate infecta. Sezonul 2 al filmului serial Sweet Home este disponibil pe Netflix începând din 1 decembrie.

Welcome to SAMDAL-RI

După ce a țintit prea sus, Sam-dal pierde totul și se întoarce la începuturile sale umile. Acestea sunt urmările liniștite ale ascensiunii și căderii sale. Serialul poate fi urmărit pe Netflix începând din 2 decembrie 2023.

Blood Coast

Un traficant de droguri nemilos încearcă să cucerească Marsilia, iar un căpitan de poliție și echipa lui cutezătoare o cunosc pe noua recrută, care are intenții ascunse. Din 6 decembrie, pe Netfllix.

I hate Christams: Sezonul 2

A sosit din nou acea perioadă a anului, dar acum Gianna este îndrăgostită și pregătită să îmbrățișeze spiritul Crăciunului, deși noile probleme amenință să îl distrugă. Sezonul 2 al serialului despre Craciun este disponibil pe Netflix din 7 decembrie.

High Tides

După o vară încordată pe coasta belgiană, un grup de prieteni bogați se confruntă cu realitatea dură a vieții de adult, mai ales cu dragostea și cutumele sociale. High Tides este unul dintre filmele seriale disponibile pe Netflix din 7 decembrie 2023.

My Life with the Alter Boys

Cu viața marcată de tragedie, o adolescentă se mută la familia tutoarei dintr-un oraș micuț și învață lecții noi despre iubire, speranță și prietenie. Din 7 decembrie, pe Netflix.

Single’S Iferno: Sezonul 3

Single’S Iferno: Sezonul 3 trailer

Un nou grup de tineri necăsătoriți se îmbarcă într-o călătorie către o insulă izolată, dorindu-și, printre drame și pasiuni, o șansă să ajungă în Paradis. Un nou sezon disponibil pe Netflix din 12 decembrie.

1670

Un nobil trăsnit trece prin certuri de familie și intră în conflict cu țăranii pe fondul eforturilor lui stângace de a deveni cel mai faimos om din Polonia. Un nou film serial disponibil pe Netflix din 13 decembrie 2023.

The Influencer

O postare de pe rețelele sociale nu merge conform planului, iar o influenceriță este nevoită să își reconstruiască reputația în mediul online necruțător. Din 13 decembrie, pe Netflix.

As the crow flies: Sezonul 2

As the crow flies: Sezonul 2 Trailer

Aslı și Lale trebuie să fie nonconformiști și să înfrunte noi provocări, în încercarea de a supraviețui în neiertătoarea industrie mass-media. Din 14 decembrie 2023, pe Netflix.

Carol & the end of the World

În fața unei apocalipse, o femeie luptă cu haosul zilelor din urmă și caută înțelesul vieții în ultimele sale luni pe Pământ. Este de asemenea, unul dintre filmele seriale disponibile pe Netflix din 15 decembrie 2023

Gyeongseong creature: Sezonul1

Gyeongseong, 1945. În era sumbră a dominației coloniale, un antreprenor și o detectivă luptă pentru supraviețuire, înfruntând un monstru născut din lăcomia umană. Un nou film serial diposnibil pe Netflix din 22 decembrie.

Filme noi pe Netflix în luna decembrie 2023

Christmas as usual

Pentru a-și sărbători logodna, Thea îl aduce pe Jashan acasă, însă originile lui indiene și tradițiile norvegiene ale familiei ei garantează un Crăciun nebun. Christmas as usual este unul noile filme Netflix disponibile din 6 decembrie 2023 pe platformă.

Chicken run: dawn of the nugget

Chicken run: dawn of the nugget trailer

O gașcă neînfricată de pui se unește pentru a-și salva neamul de o nouă amenințare: o fermă din apropiere care pune la cale ceva suspect. Din 15 decembrie, pe Netflix.

Naga

Rămasă în deșert după o petrecere secretă, o tânără trebuie să treacă de o cămilă răzbunătoare și de probleme chiar mai grave pentru a ajunge acasă la timp. Un nou film Netflix ce poate fi vizionat din 7 decembrie 2023.

Thank you, I am sorry

Rămasă brusc singură în ultimul trimestru de sarcină, Sara are parte de un ajutor neașteptat: sora ei mai mare înstrăinată. Din 26 decembrie, pe Netflix.

Filme documentare noi disponibile pe Netflix în decembrie 2023

World War II: from the frontlines

Cu materiale de arhivă readuse la viață și voci din toate taberele conflictului, serialul documentar prezintă Al Doilea Război Mondial dintr-o perspectivă complet nouă. Din 7 decembrie, pe Netflix.

Kevin Hart & Chris Rock: headliners only

Kevin Hart & Chris Rock: headliners only trailer

De la începuturile timide până la culmile gloriei, Kevin Hart și Chris Rock fac dezvăluiri inedite din culisele prieteniei și carierelor lor. Din 12 decembrie, pe Netflix.

Face to face with ETA: conversations with a terrorist

Josu Urrutikoetxea, cunoscut și ca Josu Ternera, îi acordă un interviu amplu lui Jordi Évole despre implicarea lui în grupul terorist ETA. Documentarul poate fi văzut din 15 decembrie, pe Netflix.

Serial Netflix pentru copii și familie

Hilda- sezonul 3

O vizită la străbunica ei îi stârnește Hildei interesul pentru zâne. Tânăra exploratoare ar putea avea o legătură mai puternică decât crede cu aceste creaturi. Filmul pentru copii poate fi vizionat pe Netflix începând din data de 7 decembrie.

Filme românești pe Netflix în decembrie 2023

Babardeală cu bucluc sau porno balamuc

După ce un filmuleț personal devine public pe internet, o profesoară luptă să-și apere cariera de părinții acuzatori care cer să fie demisă. Acest cunoscut film românesc poate fi văzut pe Netflix începând cu data de 1 decembrie.

Vezi și ce filme românești poți vedea pe Netflix de 1 Decembrie.

Aventura strigați ura

Vedete pop și parteneri, Speak și Ștefania străbat lumea în căutarea frumuseții și splendorii, trecând peste obstacolele care apar în aventurile lor. Filmul este disponibil pe Netflix din data de 13 decembrie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (12)

Timea97   •   16.01.2024, 07:30

Foarte interesante aceste filme.

Andrissima   •   26.12.2023, 03:41

O selectie foarte interesanta de filme!

Andrissima   •   26.12.2023, 03:41

Articol util si interesant!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
FANATIK.RO
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Gestul disperat făcut de Oana Lis! Nu mai face față cheltuielilor și a luat decizia radicală
Viva.ro
Gestul disperat făcut de Oana Lis! Nu mai face față cheltuielilor și a luat decizia radicală
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
GSP.RO
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
FANATIK.RO
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
Știrileprotv.ro
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
Celine Dion zguduie internetul cu o ședință foto la care nimeni nu se aștepta! Cum a pozat la 56 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă
Unica.ro
Celine Dion zguduie internetul cu o ședință foto la care nimeni nu se aștepta! Cum a pozat la 56 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Horoscop 24 aprilie 2024. Berbecii suferă astăzi de o lentoare neobișnuită, care îi poate scoate din sărite, la un moment dat
HOROSCOP
Horoscop 24 aprilie 2024. Berbecii suferă astăzi de o lentoare neobișnuită, care îi poate scoate din sărite, la un moment dat

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI