Filme Netflix Februarie 2021. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări începând din această lună. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale.

Titlurile lunii Februarie 2021 pe Netflix

Tribes of Europa

Seria originală Netflix în șase părți se lansează pe data de 19 februarie. Vei putea urmări povestea fantastică a celor trei frați din tribul Origines. Ei au fost separați la un moment dat, iar acum fiecare trebuie să lupte pentru propria supraviețuire, dar și pentru familiile lor.

Tribes of Europa trailer

Malcolm & Marie

Din 5 februarie pe Netflix poți urmări povestea a doi tineri îndrăgostiți, Malcolm și Marie, care se întorc acasă după premiera filmului cineastului Malcolm și așteaptă reacțiile criticilor. Însă, seara ia o întorsătură diferită, iar relația lor le este pusă la încercare. Un film emoționant cu o poveste originală în spate.

Malcolm & Marie trailer

To All the Boys: Always and Forever

Lara, protagonista din rolul principal se pregătește de sfârșitul liceului, dar și de începutul vieții de adult și nu se gândește că, datorită celor două călătorii de care are parte, întreg universul i se poate schimba. Toate planurile pe care și le-a făcut până acum s-ar putea să se schimbe. Filmul poate fi urmărit din 12 februarie pe Netflix.

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
To All the Boys: Always and Forever trailer

Seriale originale Netflix pentru luna februarie 2021

Firefly Lane

Din 3 februarie le vei putea urmări pe Tully și Kate, două prietene din copilărie, care trec printr-o sumedenie de peripeții împreună. Ele devin prietene de nedespărțit, vreme de 30 de ani, iar în tot acest timp viața le oferă o mulțime de momente grele, dar și plăcute.

Firefly Lane trailer

Hache: sezonul 2

Din 5 februarie poți urmări pe Netflix un nou sezon din serialul tău preferat. La un an mai târziu, Hache are ocazia de a-și crea un laborator de producție de heroină, însă din cauza unor conspirații ale asociaților săi, planurile se complică și apar probleme.

Filme netflix februarie 2021 – Invisible City

Din 5 februarie poți urmări un serial nou pe Netflix. Invisible City are în prim plan un bărbat care este antrenat în lupta dintre lumea oamenilor și un tărâm populat de creaturi mitologice.

Invisible City trailer

Capitani – serial nou pe Netflix

Din 11 februarie poți vedea povestea detectivului Luc Capitani, care investighează moartea misterioasă a unei adolescente. Trupul ei a fost găsit într-o pădure de lângă un sat, iar de aici începe întreaga aventură.

Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu
Recomandări
Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu

Buried By The Beranards

Un serial nou ce poate fi urmărit din 12 februarie și care prezintă povestea familiei Berbard, care gestionează o casă de pompe funebre și ajută familiile îndurerate.

Buried By The Beranards trailer

The Crew – serial nou pe Netflix din februarie

Din 15 februarie îl vei putea urmări pe șeful unui echipaj dintr-un garaj NASCAR, care se trezește într-un conflict cu membrii generației Y. O întreagă aventură e pe cale să înceapă.

The Crew trailer

Filme netflix februarie 2021 – Behind her Eyes

Din 17 februarie poți urmări povestea unei mame singure, care este atrasă într-un joc psihologic și începe o aventură cu șeful ei psihiatru. Acesta este căsătorit, iar totul ia o cu totul altă întorsătură atunci când tânăra se împrietenește cu soția acestuia.

Behind her Eyes trailer

Meateater

Partea a doua a sezonului 9 începe din 17 februarie pe Netflix. Steve decide ca de-a lungul călătoriilor sale să vâneze un cerb-catâr, rață, curcan sălbatic și alte animale sălbatice în cele mai faimoase locuri de vânătoare.

Meateater trailer

Lovestruck in the City

Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO
Recomandări
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Este serialul nou pe care îl poți urmări din 23 februarie pe Netflix și care te va fascina datorită poveștii de dragoste dintre cei doi protagoniști. Un arhitect se îndrăgostește pătimaș de o femeie cu un spirit liber, au o aventură la malul mării, iar mai târziu decide că vrea să o reîntâlnească și merge în căutarea ei pe străzile din Seul.

Lovestruck in the City trailer

Ginny & Georgia

O mamă și fiica ei trăiesc numai pe fugă în ultimii ani, așa că decid să se mute în Noua Anglie pentru o viață nouă și liniștită. Însă, planurile lor nu se potrivesc întocmai, deoarece trecutul mamei le amenință și viitorul, iar de aici apar problemele. Serialul poate fi urmărit din 24 februarie.

Ginny & Georgia trailer

Filme Netflix februarie 2021

Black Beach

Din 3 februarie vei putea descoperi povestea unui avocat ce are în față un viitor promițător, însă aproape că se vede obligat să înfrunte trecutul în momentul în care acceptă să negocieze cu un răpitor care i-a fost prieten.

Little Big Women

O familie trece printr-un moment dureros deoarece se confruntă cu decesul tatălui, dar și cu rămășițele vieții pe care acesta a trăit-o departe de ei. Întreaga poveste emoționantă poate fi urmărită din 5 februarie pe Netflix.

Little Big Women trailer

Space Sweepers

Patru tineri inadaptați sunt în căutare de gunoaie spațiale în anul 2092 și încearcă să vândă un umanoid picat din cer, însă totul ia o altă întorsătură atunci când dezgroapă secrete explozive. Filmul cu o acțiune extrem de interesantă poate fi urmărit din 5 februarie.

Space Sweepers trailer

The Last Paradiso

Un film bazat pe fapte reale în care vei urmări povestea unui tânăr cu spirit liber și pasional care visează la o viață mai bună și o iubire ideală. Însă, nu totul este așa cum își propune el, deoarece o iubire interzisă ajunge să îi pună viața în pericol. Filmul este disponibil pe Netflix din 5 februarie.

The Last Paradiso trailer

Filme netflix februarie 2021 – News of the World

O poveste impresionantă și emoționantă care îl are în prim plan pe un veteran al Războiului Civil American. Acesta ajunge să călătorească din oraș în oraș și străbate Texasul în lung și-n lat pentru a duce o fetiță orfană la casa ei. Povestea poate fi urmărită din 10 februarie pe Netflix.

News of the World trailer

The Misadventure of Hedi and Cokeman

Din 10 februarie ai acces la comedie și poți urmări pe Netflix o poveste ce este bazată pe serialul web, în care doi dealeri disfuncționali se folosesc de legăturile de familie pentru a da un aer nou afacerii lor cu droguri din Paris.

The Misadventure of Hedi and Cokeman trailer

Red Dot

Este un film care te va impresiona încă din primele minute. Vei urmări povestea unui cuplu căsătorit care ajunge să lupte pentru supraviețuire în sălbăticie, deoarece ambii fug de un necunoscut care încearcă să-i vâneze. O excursie pe care o fac cu gândul să le salveze relație pare că le dă întreaga viață peste cap. Filmul poate fi vizionat din 11 februarie pe Netflix.

Red Dot trailer

Squared Love

Un film plin de momente pasionale, dar și amuzante. Un jurnalist celebru și afemeiat pare că și-a găsit sufletul pereche și ar face orice să-l cucerească. Însă, se îndrăgostește de un model misterios care duce o viață dublă și care îi dă toate planurile peste cap. Din 11 februarie filmul poate fi văzut pe Netflix.

Squared Love trailer

Filme netflix februarie 2021 – I Care a Lot

Din 19 februarie un film nou poate fi urmărit pe Netflix. În prim plan este o femeie desemnată tutore legal pentru bătrânii de la un azil. Nimic spectaculos până aici, însă atunci când descoperă că una dintre clientele ei ideale nu este cine credea ea că este, acțiunea filmului ia o cu totul altă întorsătură.

I Care a Lot trailer

Crazy About Her

O femeie internată la un centru psihiatric petrece o noapte cu Adri, un tânăr pe care îl cucerește instant. Tânărul își dorește să o revadă pe fată așa că singura șansă este să îi devină pacient la centrul unde aceasta este internată. Filmul poate fi văzut din 26 februarie.

Crazy About Her trailer

Comedii Netflix Februarie 2021

Tiffany Haddish Presents: They Ready – sezonul 2

Un grup de comedianți este invitat pe scenă și fiecare are propriul spectacol cu umor și o viziune comică asupra vieții. Toată povestea este spusă în fața unui public mascat. Comedia poate fi urmărită din 2 februarie.

Tiffany Haddish Presents: They Ready – sezonul 2 trailer

Hate by Dani Rovira

Din 12 februarie, actorul Dani Rovira prezintă viziunea sa complet sinceră și necenzurată despre omul modern.

Hate by Dani Rovira trailer

Brian Regan: On the Rocks

Un spectacol de stand-up ce poate fi urmărit din 23 februarie pe Netflix. Vei avea ocazia să îl privești pe Brian Regan, regele comediei.

Brian Regan: On the Rocks trailer

Documentare Netflix februarie 2021

  • Strip Down, Rise up;
  • Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel;
  • Pele.
Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel trailer

Netflix pentru copii și familie

  • Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie;
  • Kid Cosmic;
  • Mighty Express: Sezonul 2.
Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie trailer

Filme Netflix Februarie 2021 – Titluri licențiate

  • 1917 – din 1 februarie;
  • Four Brothers – din 1 februarie;
  • Shaft – din 1 februarie;
  • Stardust – din 1 februarie;
  • The Blacklist: Sezonul 8 – episoade săptămânale din 7 februarie;
  • Into The Wild – din 15 februarie;
  • The Last Castle – din 15 februarie;
  • Anna Karenina – din 16 februarie.
1917 trailer

Filme de Valentine’s Day

  • Romance edition;
  • Sweet;
  • Alex Strangelove;
  • Love Guaranteed;
  • Never Have I Ever;
  • Sweet Magnolias;
  • The Half of it;
  • To All the Boys: Always and Forever.
Sweet Magnolias trailer

Sursă foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
FANATIK.RO
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Libertateapentrufemei.ro
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
GSP.RO
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
FANATIK.RO
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
O fetiță spunea că are un monstru în cameră, dar mama nu a luat-o în seamă. Ce au descoperit după a șocat întreaga familie
Știrileprotv.ro
O fetiță spunea că are un monstru în cameră, dar mama nu a luat-o în seamă. Ce au descoperit după a șocat întreaga familie
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
Unica.ro
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia s-a agravat"
Observatornews.ro
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia s-a agravat"
Horoscop 27 aprilie 2024. Scorpionii ar fi bine să dea dovadă de mai multă flexibilitate, în special în negocierile legate de bani sau bunuri
HOROSCOP
Horoscop 27 aprilie 2024. Scorpionii ar fi bine să dea dovadă de mai multă flexibilitate, în special în negocierile legate de bani sau bunuri

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI