MENIU CAUTĂ
13 Mai. 2017 15:39

Finala Eurovision 2017. Pe cine pariază Dan Negru

Distribuie

Finala Eurovision 2017. Câștigătorul concursului va fi desemnat sâmbătă seara, 13 mai 2017.

Finala Eurovision 2017 va avea loc sâmbătă seara, 13 mai, la Kiev, în Ucraina. România este reprezentată de Ilinca și Alex Florea, cu melodia Yodel It. Cei doi vor intra în concurs pe poziția a 20-a. Șase țări s-au calificat deja în finală, fără să treacă prin semifinale.

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a mărturisit pe cine a pariat că va câștiga finala Eurovision 2017.

 

Finala Eurovision 2017.  „Am pus 100 lei la pariuri pe Salvador Sobral”

 

Dan Negru a pariat 100 de lei pe reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, cel despre care presa a scris că are mari probleme de sănătate, având nevoie de un transplant de inimă.

„Am pus 100 lei la pariuri că Salvador Sobral ia deseară Eurovisionul. În Portugalia e o isterie Sobral nu atât cu muzica, cât cu povestea transplantului de inimă de care are nevoie lansată pe surse de RTP, televiziunea publica din Portugalia…

Povestea o să-i aducă succesul! Pe doi aș fi pariat pe Italia, dar deja am cheltuit prea mult…? P.S-Romania prinde top 10!#eurovision”, a explicat Dan Negru.

Citește mai multe despre Dan Negru, finala eurovision 2017, ilinca si alex florea, salvador sobral, EuroVision, pariuri și Portugalia pe Libertatea.

Comentarii