De Livia Lixandru, Cristina Sterian,

UPDATE 07.10: Roxen a mai spus că speră ca piesa sa fie apreciată și la finala Eurovision de la Rotterdam.

„Alcohol You este o piesă pe care o simt cu toată fiinţa mea şi pe care o trăiesc de fiecare dată când o cânt. Mă reprezintă stilul ei şi mă bucur foarte tare că şi publicului şi juriului le-a plăcut şi au votat-o. Le mulţumesc tuturor! Toată această susţinere înseamnă enorm pentru mine şi mă motivează atât personal, cât şi ca artist, să muncesc mai mult, să fiu din ce în ce mai dedicată şi să fac muzică. Îmi doresc ca melodia „Alcohol You” să ajungă cât mai sus, să fie la fel de apreciată şi de publicul din străinătate şi, de ce nu, votată la Rotterdam. Am emoţii foarte mari, dar sunt constructive şi mă ajută să pregătesc show-ul pentru Eurovision 2020, să pot ajunge prin tot ceea ce transmit cât mai aproape de oameni” a mai spus Roxen, imediat după anunţarea rezultatului.

UPDATE 23.42: România merge la Eurovision Song Contest 2020 cu piesa „Alcohol You”, cântată de Roxen, melodie aleasă prin votul unui juriu și al publicului.

Mesajul infirmierei care l-a invitat pe secretarul de stat Raed Arafat să lucreze cu ea a devenit viral. ”Am vrut știe ce facem noi într-un spital și să ne trimită echipament”
Recomandări

Mesajul infirmierei care l-a invitat pe secretarul de stat Raed Arafat să lucreze cu ea a devenit viral. ”Am vrut știe ce facem noi într-un spital și să ne trimită echipament”

 

„Știu că ați avut toți favorita voastră și unora nu vi s-a îndeplinit dorința. Eu am dat tot ce am putut pentru fiecare piesă și am încercat să vă fac mândri și mă bucur pentru tot. Vă sunt recunoscătoare pentru susținere și vă mulțumesc”, a spus Roxen imediat după anunțarea piesei câștigătoare.

Întrebată de prezentatori, ea a reunoscut apoi că piesa ei preferată era chiar „Alcohol You”.


Știrea inițială:

Roxen s-a pregătit pregătește intens pentru Eurovision, a mers zilnic la lecții de canto, dans și dicție. Dupa Selecția Națională, artista va lansa și două videoclipuri pentru două dintre piesele înscrise în competiție.

După cum TVR, în calitate de organizator, a anunțat deja, publicul şi juriul, în proporţie egală, vor decide actul artistic care va reprezenta România la Eurovision 2020. Roxen va interpreta cele cinci piese, fiecare dintre ele cu un show special pregătit. Cel mai votat dintre aceste show-uri va urca și pe scena de la Rotterdam.

Cum va funcționa amânarea ratelor: termenul maxim e de nouă luni, nu se percep taxe suplimentare
Recomandări

Cum va funcționa amânarea ratelor: termenul maxim e de nouă luni, nu se percep taxe suplimentare

 

Conceptul regizoral al întregului spectacol şi al celor cinci show-uri care intră în concursul de selecţie naţională poartă semnăturile lui Dan Manoliu şi Bogdan Păun.

Cum se votează în Finala Eurovision România 2020

Oamenii din fața televizoarelor vor vota prin SMS. Din momentul în care se va da „start vot”, telespectatorii vor putea vota de pe acelaşi număr de telefon pentru una sau pentru mai multe piese, dar numai o singură dată pentru fiecare piesă.

Numărul pentru vot este 1401. La final, se vor aduna punctele adunate după votul publicului și punctele adunate după votul juriului.  Dacă două piese au obţinut acelaşi punctaj, piesa câştigătoare va fi cea care a obţinut cel mai mare punctaj la televot, potrivit Paginademedia.ro.

Cele 5 piese ale lui Roxen din Finala Eurovision România 2020

Ce piesă credeți că ar trebui să ne reprezinte la Eurovision?

Primăriile din România spală pe jos cu un biocid nerecomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care omoară bacterii, dar nu virusuri
Recomandări

Primăriile din România spală pe jos cu un biocid nerecomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care omoară bacterii, dar nu virusuri

 
Se încarcă ... Se încarcă ...

Alcohol You

Beautiful Disaster

Cherry Red

Colors

Storm

Loreen cântă în Finala Eurovision România 2020

Duminică, 1 martie, fanii Eurovision au parte de un super show cu Loreen, plus doi dintre concurenţii ediţiei din acest an: Ulrikke, reprezentanta Norvegiei, şi Sandro, din partea Ciprului, potrivit tvr.ro.

LOREEN, vedetă de talie internaţională, este cea mai cunoscută câştigătoare a concursului Eurovision din ultimii 10 ani.

Artista a lansat pe scena concursului cea mai descărcată melodie din istoria acestui prestigios concurs, “Euphoria”.

Având origini suedeze şi marocane, interpreta şi compozitoarea Loreen a devenit star internaţional în 2012, atunci când a câştigat Eurovision Song Contest cu hitul „Euphoria”, ajuns în fruntea clasamentelor din 21 de ţări.

Duminică seara, în premieră, Roxen se va întâlni la Buzău și cu doi dintre artiştii cu care va concura pe 12 mai, în prima semifinală de la Rotterdam.  Este voba despre Ulrikke Brandstorp şi Sandro.

Roxen lansează Crystal Freckles Session

Roxen lansează Crystal Freckles Session: 5 clipuri cu un vizual cosmic, în care cele 5 piese pe care le va interpreta live la Selecția Națională Eurovision, de pe 1 martie, sunt disponibile în varianta audio de studio.

“Alcohol You”, “Beautiful Disaster”, “Cherry Red”, “Colors” și “Storm” sunt prezentate într-o manieră minimalistă, cu Roxen în prim-plan, în diferite ipostaze ale personalității sale artistice.

În fiecare dintre cele 5 piese și vizualuri, Roxen are o comunicare directă și sinceră cu publicul, deschizându-și sufletul și spunându-și povestea prin muzică. Fiecare clip dezvăluie câte o latură a artistei: de la o prezență cosmică și diafană la o apariție suprarealistă, într-un costum geometric ce sfidează parcă legile gravitației.

„Totul a fost ca o joacă de culori, emoții și costume. M-am simțit ca într-un vis căruia i-am creat o coloană sonoră. Prin aceste clipuri, aș vrea ca oamenii să mă cunoască mai bine, să înțeleagă cine sunt cu adevărat!”, a declarat Roxen.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX. Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății: „Au fost recoltate 32 de probe până acum, dintre acesta 11 au fost negative. Oficial, până acum, nu avem un cazuri de coronavirus”

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | În ultimele 24 de ore, a scăzut numărul deceselor în țările unde se înregistraseră cei mai mulți morți

Scenă incredibilă descrisă de medicul ATI care apare în filmul Colectiv: „Asistenta murea când asistentele îi cântau șefului de secție «La Mulți Ani»!”

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit
GSP.RO

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur