De Livia Lixandru,

Show-ul „Îmi place dansul” ajunge la final, sâmbătă, 9 noiembrie, unul dintre dansatorii intrați în competiție va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de lei.

Halloween, Bollywood, Rock&Roll, Gypsy sau Folclor international, acestea sunt doar câteva dintre temele pe care le-au avut de pregătit concurenții emisiunii, de-a lungul competiției “Îmi place dansul”.

Spectacolul dansului a fost la superlativ și le-a pus la încercare concurenților, de fiecare dată, creativitatea, talentul și rabdarea.

Cea mai tensionata ediție, marea finala, ce va fi difuzata sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 22:00, va aduce în fața telespectatorilor cei mai apreciati dansatori, care și-au păstrat locul în competitia “Îmi place dansul”. Acestia vor demonstra pentru ultima dată, în fața juraților și a telespectatorilor, talentul și dăruirea lor pentru dans.

În Semifinala care va avea loc sâmbăta aceasta, 2 noiembrie, începând cu ora 22:00, prezentatorii emisiunii “Îmi place dansul” vor anunța că în marea Finala se vor lupta șase dansatori pentru marele premiu.

 „Lupta pentru premiul de 100.000 de lei a intrat pe ultima suta de metri. Asta inseamna ca la sfarsitul serii vom avea eliminari in masa.

Trei concurenți vor părăsi competitia. Saptamana viitoare va avea loc marea finala <Îmi place dansul>”, anunță Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu, potrivit unui comunicat de presă.

Citeşte şi:

Fața plânsă a satului românesc. Cum sunt ignorate de poliție micile furturi care devin crime

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 ani. Era internat în spital de aproape 6 luni

Școala din România unde elevi de 10 ani au colegi de bancă adulți de 35-40 de ani. ”Părinții vin să învețe carte ca să-și ajute copiii la teme”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci