De Livia Lixandru,

Show-ul „Îmi place dansul” ajunge la final, sâmbătă, 9 noiembrie, unul dintre dansatorii intrați în competiție va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de lei.

Halloween, Bollywood, Rock&Roll, Gypsy sau Folclor international, acestea sunt doar câteva dintre temele pe care le-au avut de pregătit concurenții emisiunii, de-a lungul competiției “Îmi place dansul”.

Spectacolul dansului a fost la superlativ și le-a pus la încercare concurenților, de fiecare dată, creativitatea, talentul și rabdarea.

Cea mai tensionata ediție, marea finala, ce va fi difuzata sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 22:00, va aduce în fața telespectatorilor cei mai apreciati dansatori, care și-au păstrat locul în competitia “Îmi place dansul”. Acestia vor demonstra pentru ultima dată, în fața juraților și a telespectatorilor, talentul și dăruirea lor pentru dans.

În Semifinala care va avea loc sâmbăta aceasta, 2 noiembrie, începând cu ora 22:00, prezentatorii emisiunii “Îmi place dansul” vor anunța că în marea Finala se vor lupta șase dansatori pentru marele premiu.

 „Lupta pentru premiul de 100.000 de lei a intrat pe ultima suta de metri. Asta inseamna ca la sfarsitul serii vom avea eliminari in masa.

Trei concurenți vor părăsi competitia. Saptamana viitoare va avea loc marea finala <Îmi place dansul>”, anunță Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu, potrivit unui comunicat de presă.

Citeşte şi:

Fața plânsă a satului românesc. Cum sunt ignorate de poliție micile furturi care devin crime

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 ani. Era internat în spital de aproape 6 luni

Școala din România unde elevi de 10 ani au colegi de bancă adulți de 35-40 de ani. ”Părinții vin să învețe carte ca să-și ajute copiii la teme”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile