Aseară, 10 decembrie, la PRO TV, șase concurenți au urcat pe scena emisiunii „SuperStar România”. Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie și Romina Apostol au încercat să-i convingă pe telespectatori că merită un loc în finala „SuperStar România”.

Doar patru dintre ei s-au calificat în etapa următoare, în finală. Este vorba despre Maria Jugănaru, Alexandru Precup, Alessandro Mucea și Romina Apostol.

maria-juganaru-finalist-superstar-romaniaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cine e Maria Jugănaru de la „SuperStar România”

Maria Jugănaru de la „SuperStar România” este tot mai aproape de a câștiga marele premiu. Tânăra din Pitești a fost una dintre cele mai plăcute surprize de la emisiunea „Superstar” de la PRO TV.

Maria Jugănaru este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional I.C. Brătianu şi i-a impresionat pe juraţii Smiley, Marius Moga, Raluka şi Sergiu – solistul de la Carlas Dreams cu o interpretare foarte originală a celebrei melodii „Bad” a lui Michael Jackson. Carlas Dreams a spus că dacă ar mai fi 10 concurenţi la fel de talentaţi precum Maria Jugănaru, ar putea trece direct la finală la „SuperStar”.

Cine e Romina Apostol de la „SuperStar România”

Romina Apostol de la „SuperStar România” s-a născut în Italia și a fost botezată cu acest nume după celebra artistă, Romina Power, deoarece mama ei e un fan adevărat al cântăreței. „SuperStar România” e prima competiție la care participă, e totodată, și prima ei apariție la TV.

„Încă de la prima apariție am primit foarte multe mesaje de la oameni pe care nu îi cunoșteam. Chiar dacă nu mi s-a urcat la cap, e un sentiment plăcut. SuperStar este primul concurs la care particip și a fost prima dată când am apărut la TV, așa că mă bucur de fiecare moment”, a declarat tânăra pentru protv.ro.

Cine e Alessandro Mucea de la „SuperStar România”

Alessandro Mucea de la „SuperStar România” are 17 ani și locuiește în localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Conform declarațiilor pe care el le-a făcut la PRO TV, acestuia îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc.

Spune despre el că e o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Când era prin clasa a VII-a a participat la un concurs local de talente. După ce a cântat, cei care au filmat i-au spus că s-a spart obiectivul camerei. Acest lucru l-a marcat pe Alessandro și din acest motiv nu a mai cântat un an, scrie protv.ro.

Cine e Alexandru Precup de la „SuperStar România”

Alexandru Precup are 26 de ani și vine din București. Concurentul de la „Superstar România” este lucrător comercial la o firmă de catering. Pe lângă jobul său, lui Alexandru îi place să deseneze și să se joace la PC.

Urmărește-ne pe Google News