MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 13:49

VIDEO/ Finaliștii Eurovision România 2018. Pe ce loc s-au clasat Claudia Andas, Tiri și Feli Donose

Distribuie

Finaliștii Eurovision România 2018. Claudia Andas, Feli şi Tiri au câştigat cea de-a patra semifinală a selecţiei naţionale pentru Eurovision Song Contest 2018, care a avut loc duminică seară la Salina Turda, la 90 de metri sub pământ, marcând o premieră în istoria concursului internaţional, prin locul de organizare.

Feli, devenită celebră după participarea la „Vocea României”, se numără printre penultimii finalişti Eurovision România 2018, desemnaţi în urma show-ului care s-a desfăşurat în Salina Turda. Îmbrăcată în negru și cu lacrimi în ochi, artista a avut o prestație impresionantă  în semifinala Eurovision desfășurată în Salina Turda.

Penultimii câştigători se alătură celorlalţi finalişti Eurovision România 2018 – Alexia & Matei, Eduard Santha şi Echoes (aleşi la Focşani), Jukebox şi Bella Santiago, Rafael & Friends şi Mihai Trăistariu (aleşi la Timişoara), Erminio Sinni & Titziana Camelin, Xandra şi Vyros (aleşi la Craiova). Ultima semifinală a Selecţiei Naţionale va avea loc la Sighişoara duminica viitoare, urmând ca marea finală Eurovision 2018 să se desfăşoare pe 25 februarie la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Locul I Claudia Andas – „The One”

Locul II Tiri – „Deşert de sentimente”

Locul III Feli – „Bună de iubit”

Citește și

VIDEO/Cum arată o oră de matematică atunci când înlocuiești tabla cu cretă cu calculatorul. Ministerul Educației a aprobat primul auxiliar digital

 

 

Citește mai multe despre EuroVision și salina Turda pe Libertatea.

Comentarii