Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Firmele de cosmetice se bat pe părul Mariei Dragomiroiu! Interpreta a refuzat până acum toate reclamele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Firmele de cosmetice se bat pe părul Mariei Dragomiroiu! Interpreta a refuzat până acum toate reclamele

EXCLUSIV/ Firmele de cosmetice se bat pe părul Mariei Dragomiroiu! Interpreta a refuzat până acum toate reclamele

Firmele de cosmetice se bat pe părul Mariei Dragomiroiu, dar îndrăgita interpretă se lasă greu convinsă să-și fluture pletele pentru a promova șampoane și vopsele. Până acum, a refuzat toate reclamele!

De Florian Gheorghe,

 Maria Dragomiroiu nu e doar posesoarea uneia dintre cele mai frumoase voci din România, ci și mândra artistă cu cele mai lungi și mai frumoase cosițe din showbiz. Părul ei legendar a iscat un adevărat război între firmele de cosmetice care promovează șampoane, balsamuri, măști sau vopsele; toate o vor în reclamele lor și ies la înaintare cu sume impresionante, dar toate se lovesc de refuzul categoric al cântăreței.

Până acum, Maria a respins fără drept de apel reclamele propuse și orice încercare a companiilor de a-i asocia imaginea cu produse de îngrijire capilară. “Nu exclud o astfel de campanie, care să evoce și să sărbătorească ingriirea feminină, însă voi acceptă una potrivită imaginii mele, capitol la scare muncesc mult și încerc să fie unul fără cusur, de dragul oamenilor care iubesc munca mea”, ne-a explicat ea.

Părul Mariei Dragomiroiu, îngrijit natural, cu rețete băbești: săpun de casă, usturoi și gălbenuș

Părul Mariei Dragomiroiu e dorit în reclame

Maria Dragomiroiu are un păr fabulos

E posibil ca Maria Dragomiroiu să fi refuzat să-și asocieze imaginea cu produsele cosmetice de pe piață și pentru că acestea au chimicale în compoziție, lucru care nu se prea “pupă” cu stilul ei de îngrijire a părului, complet natural. Cosițele ei de poveste sunt tratate băbește: spălate cu săpun de casă, clătite cu oțet și “oblojite” săptămânal cu măști preparate din ulei de ricin, gălbenuș și usturoi. “Gălbenușul este minunat pentru rădăcinile părului. Încă de la a doua utilizare, o să vedeți rezultatele”, ne-a asigurat posesoarea celui mai lung păr din mediul artistic autohton.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Ce s-a întâmplat la mormântul Mădălinei Manole, la 7 ani de la moartea artistei. Avem imaginile


Îndrăgita interpretă împlinește marți 62 de ani

Acest an este cu totul special în viața Mariei Dragomiroiu și a soțului ei, Bebe Mihu, organizator de evenimente și profesor de muzică. Pe lângă aniversarea marii interprete, care peste două zile va sărbători 62 de ani de viață, în 2017 se împlinesc 40 de ani de la debutul interpretei, 30 de când Maria și Bebe formează un cuplu și 25 de când sunt soț și soție!

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu la nunta fiului lor, Mircea, cu Ileana

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu la nunta fiului lor, Mircea, cu Ileana

Marea artistă ne-a mărturisit că de fiecare 11 iulie aproape că rămâne fără aer, deoarece curtea casei sale se umple de prieteni dragi! E cea mai mare bucurie a ei să-și vadă familia regrupată – fiind mai mereu plecată cu spectacole, de multe ori în țări străine, are parte rar de astfel de reuniuni. Iar momentul care-i umple ochii de lacrimi este când își vede laolaltă cei patru nepoței dăruiți de Mircea și de nora Ileana: Daniel (3 ani), Ana (7 ani), Maria Alexandra (8 ani) și Ilinca (12 ani).

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19
Recomandări

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

 
Maria Dragomiroiu si cei 4 nepoti ai sai

Maria Dragomiroiu și cei 4 nepoti ai săi, pe care-i iubește ca pe ochii din cap

Maria Dragomiroiu se va retrage când nu va mai putea cânta live

 Cu toate că îi e tare drag să fie acasă, alături de familie, Maria Dragomiroiu nu se gândește la retragere și nici “s-o lase mai moale”. “Mai am multe de făcut. Sunt de părere că asta se va întâmpla când care nu voi mai putea cânta live, îmi respect prea mult publicul și îmi impun rigori. Oricum, când mă voi retrage, am de gând să petrecem cât mai mult timp în raiul nostru de la țară, casa de la Ionești, Vâlcea, unde m-am născut. Avem vreo 220 de pruni și 50 de meri, o frumusețe de livadă, de care, din păcate, acum, fiind mai mult plecați, nu ne bucurăm decât 10 zile pe an”, ne-a declarat ea.


A născut 5 copii, dar arată impecabil! Cum se menține în formă Anca Serea: „După o masă, mănânc…”

Close
Închide
  Close