MENIU CAUTĂ
, de Madalina Ciodaru Burada

Fiul Annei Lesko A ÎMPLINIT 4 LUNI! Uite CÂT DE DULCE ESTE

Distribuie

Cântăreaţa nu ratează nici o ocazie să publice imagini de vis cu micul Adam, însă astăzi şi-a emoţionat toţi fanii cu fotografia pe care a făcut-o. Băieţelul a împlinit 4 luni, iar mămica lui l-a dus la un control, la doctor, după care a postat o nouă fotografie cu el.
„Buna dimi! Astăzi împlinesc 4 luni:)! Sunt la doamna doctor acum şi e foarte mulţumită de mine:))”, a scris Anna Lesko în numele fiului ei.
Admiratorii au copleşit-o pe artistă cu Like-uri şi comentarii admirative. Fotografia a strâns peste 14.000 de Like-uri şi zeci de comentarii, la scurt timp după ce a fost postată.
De patru luni, de când a devenit mămică, Anna Lesko simte din plin această experienţă. Artista a refuzat din start să angajeze o bonă care să o ajute cu creşterea bebeluşului, preferând să-şi împartă responsabilităţile doar cu iubitul său, Adrian Neniţă. Astfel, amândoi schimbă scutece şi îi fac zilnic băiţă micuţului lor. În ciuda faptului că riscă să nu se mai poată mândri, pe viitor, cu nişte sâni frumoşi, basarabeanca îşi alăptează bebeluşul, iar atunci când este plecată la concerte, se mulge şi îi lasă pregătite biberoanele în frigider.
 
 
 

Citește mai multe despre Anna Lesko pe Libertatea.

Comentarii