MENIU CAUTĂ

Fiul lui Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas începe facultatea. Mesajul emoționant al mamei sale

Distribuie

Fiul lui Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas începe facultatea, iar părinții lui celebri l-au condus la camera de cămin în care își va petrece următorii ani. Cu această ocazie, Catherine a postat pe contul său de Instagram un clip cu imagini de la facultate, dar și fotografii cu Dylan când era bebeluș.

Actrița, în vârstă de 48 de ani, a postat alături de clip un mesaj emoționant în care îi ura fiului său mult noroc în noul capitol al vieții sale. ”Să înceapă cu adevărat cursurile! Te iubesc Dylan. Mult succes în noul capitol al vieții tale”.

În clipul postat de Zeta-Jones apar mai multe imagini din campusul Universității Brown, una dintre cele mai prestigioase opt facultăți din Statele Unite.

De asemenea, din imaginile postate de actriță, Dylan este văzut îmbrățișând-o pe sora sa mai mică și chiar plângând în timp ce o ține în brațe.

La mutare a participat și Michael Douglas, tatăl mândru al proaspătului student, este văzut alături de fiul său pe scările căminului în care va locui Dylan.


Citește și: Noi detalii despre românca moartă în Republica Dominicană. Iubitul ei ar fi lovit-o, iar acum este principalul suspect


 

Citește mai multe despre catherine zeta jones, Michael Douglas și facultate pe Libertatea.

Comentarii