Mergi direct la conținut »
Fiul Patriziei Paglieri a părăsit Ferma vedetelor, în urma duelului cu Daniel Iordăchioaie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fiul Patriziei Paglieri a părăsit Ferma vedetelor, în urma duelului cu Daniel Iordăchioaie

Fiul Patriziei Paglieri a părăsit Ferma vedetelor, în urma duelului cu Daniel Iordăchioaie. Francesco este astfel, primul concurent care pleacă acasă, după ce în urmă cu o săptămână, Dianei Dumitrescu i s-a mai acordat o șansă.

Majda, fermierul săptămânii, l-a propus la duel pe Daniel Iordăchioaie, care, la rândul lui, l-a ales pe Francesco, fiul Patriziei Paglieri.

Fiul Patriziei Paglieri a părăsit Ferma vedetelor

Duelul dintre  cei doi  nu a fost unul simplu.  Aceștia au avut parte de ajutorul partenerelor din concurs, Rona Hartner, respectiv chef Patrizia Paglieri. După două probe, scorul era egal, 1-1, așa că învingătorul ultimei probe a primit și șansa de a se reîntoarce în Fermă.

După duel Francesco a mărturisit: „Îmi pare rău că o las pe mama singură, dar sper să lupte până la sfârșit!”. Cu toții și-au luat rămas bun de la Francesco cu cântece și lacrimi în ochi, iar eforturile sale nu au rămas neobservate.

Francesco a fost nevoit să-și ia rămas bun de la mama sa, dar nu înainte de a îndeplini o ultimă sarcină: aceea de a redacta o scrisoare în care a numit fermierul săptămânii următoare.


VIDEO EXCLUSIV/Liliana Ștefan nu a vrut niciodată să se mărite cu Dan Bittman. „Mi se pare o chestie desuetă….”

Close
Închide
  Close