Mergi direct la conținut »
Fiul vitreg al Gabrielei Firea, mesaj contra referendumului: „Se irosește atâta energie doar pentru a mai învăța o generație să trăiască în frică și intoleranță”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fiul vitreg al Gabrielei Firea, mesaj contra referendumului: „Se irosește atâta energie doar pentru a mai învăța o generație să trăiască în frică și intoleranță”

Răzvan Firea, fiul vitreg al primarului Capitalei, a publicat miercuri un mesaj pe Facebook, în care îndeamnă oamenii să nu meargă la referendumul pentru redefinirea familiei, care va avea loc pe 6 și 7 octombrie.

„Un stat democratic are responsabilitatea de a oferi drepturi și șanse egale, cu scopul de a îmbunătăți viața tuturor cetățenilor.

Statul în cazul ăsta este și el un părinte, iar noi toți, copiii lui.

Toți suntem o familie, chiar dacă unii dintre noi au pielea mai închisă, părul roz, sau preferă ciocolata albă.

Dezbinarea și inventarea unor falși dușmani într-o familie deja apăsată de sărăcie și lipsuri, nu poate fi decât greșit moral, indiferent de reperele fiecăruia.

Suntem toți frați, trebuie să ne respectăm și să ne acceptăm diferențele.

Nimeni nu ar trebui să fie umilit la el acasă, și exact asta se întâmpla zilele astea.

Se irosește atâta energie doar pentru a mai învăța o generație să trăiască în frică și intoleranță.

Acest referendum nu schimbă nimic esențial pentru susținătorii lui, însă pentru ceilalți solidifică o cultură a fricii, a lipsei de apartenență, într-o țară care oricum își tratează rușinos minoritățile.

Îmi doresc să clădim un viitor mai bun pentru generațiile următoare, un viitor în care nu există discriminare, în care toți copiii acestei țări au șanse și drepturi egale, în care nu există dezbinare, nici pe baza de culoare, nici gen, nici sex, nici în funcție de ce muzică asculți sau ce haine porți.

Alătură-te și tu campaniei Iubirea nu se votează! și spune-mi într-un clip de ce nu mergi la referendum. Mă bazez pe voi să se audă peste tot că dragostea învinge și Iubirea chiar nu se votează! #iubireanusevoteaza”.

Răzvan Firea s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin atitudinea sa nonconformistă. Este fiul lui Răsvan Firea, fostul soț al Gabrielei Firea, din prima căsnicie a acestuia. Răsvan Firea a murit în anul 2010, la 54 de ani, în urma unui atac cerebral.


CITEȘTE ȘI: 

Close
Închide
  Close