Mergi direct la conținut »
Florin Busuioc, copleșit. "Nu e chiar atât de simplu să duci în spate atâta simpatie"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Florin Busuioc, copleșit. "Nu e chiar atât de simplu să duci în spate atâta simpatie"

Florin Busuioc, copleșit. „Nu e chiar atât de simplu să duci în spate atâta simpatie”

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la postul de televiziune Pro TV s-a declarat copleșit de multitudinea de mesaje pe care le-a primit de la oameni după ce a avut grave probleme de sănătate.

De Dana Aramă,

 

Florin Busuioc, Busu cum este el cunoscut, este foarte îndrăgit de telespectatori. Are numeroși fani care l-au susținut în perioada în care acesta a avut probleme de sănătate. Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a mărturisit că s-a simțit copleșit de mesajele venite de la admiratorii săi.

„Faptul că m-am întors la Vremea a însemnat foarte mult pentru mine, mi-am demonstrat că pot să fac asta. Nu numai că mi-am demonstrat mie că pot să fac asta, dar se pare că am demonstrat tuturor, pentru că a venit un val atât de mare de mesaje, de simpatie, de aprecieri încât n-am putut să-i fac față.

Mi s-a părut copleșitor că toată lumea dădea mesaje pe site, pe Facebook, peste tot. Lucrurile astea te obligă să îți vezi de treaba ta, să o faci bine în continuare și nu e chiar atât de simplu să duci în spate atâta simpatie”, a spus Florin Busuioc, într-o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Florin Busuioc este un cunoscut actor și prezentator de televiziune din România. Cunoscut sub numele Busu, acesta este prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV de foarte mulți ani. În luna noiembrie a anului trecut, Busu a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova.Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și Constituția cu aceeași hotărâre cu care a apărat Duckadam cele patru penalty-uri”

Close
Închide
  Close