Florin Busuioc, cunoscut publicului din România drept Busu, este de profesie actor. Însă toată lumea îl știe din postura sa de prezentator al rubricii Meteo, de la Pro Tv.

Busu a fost felicitat încă de dimineață, în timpul matinalului, de către colegii săi din platou, care nu au ratat ocazia să-i spună ”La mulți ani” de la prima oră.

Așa cum Andreea Esca a promis că nu pleacă de la Știrile PRO TV, și Florin Busuioc, colegul de la “Meteo” cu care face pase amuzante seara, a mărturisit că nu a luat în calcul retragerea de pe micul ecran… nici la pensie. Busu, cum îi spun cu drag nu doar colegii și prietenii, ci și cei care-l urmăresc zi de zi, a găsit o a doua familie în cei cu care-mparte studioul și prompterul și spune că singurul regret legat de job este că nu-i lasă timp pentru teatru.

”Nu m-am gândit niciodată care ar putea fi momentul în care să mă retrag din televiziune, din teatru, din viața publică, din viață. În afară de situațiile neplăcute care ar putea să apară legate de vârstă sau cine știe ce disfuncție care să mă oblige să mă dau la o parte, nu cred că există alte motive”, a declarat Busu în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru Libertatea.

Busu a recunoscut în direct: „Eu nu sforăi, horcăi”

În cadrul emisiunii matinale din 5 ianuarie 2017, Busu a făcut o declaraíe la care nu se aștepta nimeni.

El a oferit telespectatorilor un amănunt neștiut despre el, și anume că sforăie foarte tare.

El a afirmat că problema cu sforăitul s-a agravat odată cu trecerea anilor.

„Eu nu sforăi, horcăi. Zici că e cutremur. Nu ai ce să faci… Vine o vârstă…, a explicat Busu în direct la TV.

Citește și: EXCLUSIV/ Adevărul despre problemele lui medicale! Busu a anunțat în direct că intră în concediu ”pentru reparații”

Urmărește-ne pe Google News