MENIU CAUTĂ
28 Iun. 2017 16:25

EXCLUSIV/ Florin Chilian, singurul muzician român ce a devenit membru al Uniunii Muzicologilor Britanici

Distribuie

Performanță uimitoare, Florin Chilian este singurul muzician român care a devenit membru al PRS for Music din Marea Britanie, organizație omoloagă Uniunii Muzicologilor și Compozitorilor din România.

'Eu și SIR Elton John' glumește artistul încă uimit de propunerea asociației muzicienilor englezi (PRS for Music-Performance Right Organization) care, conform contractului, pe viitor îi vor reprezenta drepturile de pe urma muzicii sale peste tot în lume, în afară de România. 'Nu vreau să-mi laud munca însă propunerea a venit după ce britanicii au ascultat una din piesele de pe noul meu album 'Pre@Clasic', este vorba de 'Colț de Lup', care s-a aflat în preselecția Eurovision 2017. Apoi au descoperit tot discul, care este listat pe cdbaby, unul dintre cele mai mari magazine digitale de muzică din lume. 'Am crezut inițial că este o glumă a unui cunoscut, însă desele discuții, recenzia pe care au făcut-o albumului, m-au convins că este ofertă cât de poate de onorabilă. Ei vor gestiona drepturile mele la nivel international', ne-a declarat Chilian.

Florin Chilian e a devenit membru al Uniunii Muzicologilor Britanici

Discul 'Pre@Clasic', care se găsește în format digital pe internet ori sub forma a patru discuri vinyl, realizate în Germania, a fost și albumul cu care artistul 'a spus adio' industriei muzicale din România. Este editat în parteneriat cu Institutul Cultural Român care îl va ajuta pe artist să-l promoveze public, printr-un concert în aer liber, în fața primăriei din Londra.


EXCLUSIV/ S-a recăsătorit în pușcărie cu un tâlhar! Asasina sirianului l-a uitat pe amantul închis și el pentru complicitate la crimă


'M-am retras din ce-o fi asta, industrie muzicală românească, și m-am reinventat digital într-un altfel de spațiu Asta nu înseamnă ca n-am să mai cant ci doar ca nu o sa mai am de-a face cu structurile' de aici', case de discuri etc.,șochează artistul care se află în istoria muzicii românești cu un record unic: a primit ultimele 'Discuri de Aur' și 'Platină' din muzica românească pentru vânzări discografice (albumul 'Autisutul/ Nu-l mai goniți pe Brâncuși').


EXCLUSIV. Au hăcuit o familie pentru piranda fugită. La 'pețit', criminalii s-au enervat, au scos cuțitele și topoarele pe masă și au tăiat gâtul tuturor / VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii