MENIU CAUTĂ
03 Iul. 2018 07:00

EXCLUSIV/Florin Chilian, odă pentru cel mai vechi producător român de…ciorapi. ”N-o fac pentru parale, o fac pentru tot ce mai e românesc”

Distribuie

Florin Chilian sprijină economia românească alegând să promoveze, fără un interes financiar, după cum ne-a precizat, cea mai veche fabrică românească ce produce …ciorapi.

'N-o fac pentru parale, bani de șosete mai am. O fac pentru tot ce mai e românesc și de istorie, iar fabrica de la Sebeș, Alba are o istorie a început în urmă cu 100 ani. Important e că treaba merge și că afacerea hrănește românii ce muncesc acolo', ne-a declarat artistul, care a aceptat să recomande benevol produsele, fapt neobișnuit în branșa sa, unde toate angajamentele ce au ca scop publicitatea sunt parafate peste cecuri cu sume serioase.

'Recent fabrica a împlinit 100 de ani și asta e o vârstă lăudabilă căci puține branduri românești au așa tradiție. A fost înființată în 1927 de un neamț, dar românii au continuat munca ducând șosetele produse la noi în zeci de țări din întreaga lume. Indiferent peste câte rebrenduiri au trecut, șosetele românești se găsesc în magazine unde calitatea primează, în Germania, Anglia, Franța Elveția. Sunt aceleași șosete colorate și călduroase care completează zilnic stilul românilor', laudă produsele artistul român, până în măduva oaselor.

Totul, însă, până la propria mașină, căci șosetele sale mângâie pedalele unei limuzine Mercedes, care să-l ducă în bune condiții pe drumurile patriei.

Nu doar ciorapii preferați sunt lăudați de Chilian ci și iile pe care le promovează pe scenă, cele din garderoba sa fiind unicat, făcute pe comandă de un cunoscut meșter de haine populare.

CITESTE SI EXCLUSIV/ La 81 de ani, actorul Dorel Vișan e nelipsit la un festival de jazz din Ardeal. 'E muzică bună într-un loc de poveste'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii