MENIU CAUTĂ
07 Ian. 2019 11:00 , de Florian Gheorghe

Sărac, dar cinstit: Florin Chilian spune că n-a cântat niciodată pe banii politicienilor! „Un alt prost ca mine nu există”

Distribuie

De mulți ani, vedetele fac mulți bani cântând pentru politicieni, în campaniile premergătoare alegerilor, în festivalurile organizate de primari din diverse partide ori pe la alte evenimente legate într-un fel sau altul de cei care conduc țara sau se află în opoziție. Nu și Florin Chilian, care face opinie separată.

La 18 ani de la debutul său discografic, artistul a rămas tot într-o garsonieră de 25 mp, dar se declară fericit și cu onoarea nepătată de vreo „culoare” politică.

„Da, sunt singurul artist român care nu a cântat niciodată pentru nici un partid politic, în nici o campanie electorală, niciodată de când am lansat primul meu album, ‘Iubi – Interfață la realitate'”, ne-a declarat Chilian, care a văzut și trăit multe în grădina showbizului autohton, loc în care, cu puțin ajutor' de la PSD ori de la alte formațiuni politice, și-au îngrășat conturile mulți cântăreți.

Florin Chilian sărac, dar cinstit! Spune că n-a cântat niciodată pe banii politicienilor! „Un alt prost ca mine nu există”

„Poate că sunt un prost! Un alt prost ca mine ori mai mare ca mine, la acest capitol, vă asigur că nu există, cel puțin nu în România”, crede cântărețul, care e conștient ce avere putea strânge dacă făcea compromisuri, dar promițându-și, în același timp, să nu cedeze.

Chilian nu e mândru doar de faptul că și-a păstrat coloana vertebrală și nu și-a asociat numele cu politica. Ajutorul dat celor aflați în nevoie îi aduce la fel de multă bucurie.

„Sunt campion și la un alt capitol sensibil. Nu cred că mai există vreun artist care să fi susținut atâtea concerte în scop umanitar. Din 2001, din 20 de concerte susținute, 16 au avut un scop caritabil. Faceți voi calculul referitor la sumele de bani strânse ori donate celor care aveau infinit mai multă nevoie decât mine de acei bani”, a completat Chilian, solistul care și-a întreprins primul turneu național la volanul unui Trabant și care are o „declarație de avere” de o modestie frapantă.

Vezi AICI imagini din garsoniera lui Florin Chilian

CITESTE SI: Fuego vrea să-și ia casă pe roți și să plece cu ea în turnee. Costă cât un apartament!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii