Mergi direct la conținut »
Florin Marin este căsătorit cu preotul de 80 de ani, dar a fugit în Spania la actualul iubit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Florin Marin este căsătorit cu preotul de 80 de ani, dar a fugit în Spania la actualul iubit

Florin Marin este căsătorit cu preotul de 80 de ani, dar a fugit în Spania la actualul iubit

Florin Marin este căsătorit cu preotul de 80 de ani, dar a fugit în Spania la actualul iubit. Pentru moment, acesta nu vrea să divoțeze de bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu mai bine de un an.

Florin Marin a făcut dezvăluiri interesante despre viața lui și recunoaște că se va muta alături de iubitul spaniol.

„Copilul iubitului meu s-a simţit foarte rău. Familia este pe primul plan şi de aceea nu am mai ajuns în România. Încerc să mă împart între ambele familii. Şi pe Filip l-am vizitat când s-a simţit rău. Filip este supărat pe iubitul său şi l-am sfătuit să-l blocheze peste tot. Eu cu soţul meu încă mai păstrăm legătura. Pot spune că am rămas într-o relaţie de prietenie. (…) Filip o să mă viziteze, însă nu ştiu unde să-l primesc. O să mă mut cu iubitul spaniol într-un oraş mai mare, dar o să-i spun adresa şi lui Filip. Iubitul meu este extrem de gelos, mai ales când a auzit de vizită. Chiar şi aşa, îl pregătesc pe iubitul meu de întâlnirea cu soţul. Nu o să divorţez niciodată de Filip, deoarece durează mult această procedură. Ne-am despărţit în clipa în care soţul mi-a tras un pumn în spate”, a spus Florin Marin la Antena Stars.

Recent, a avut loc un scandal între preotul britanic Philip Clements şi Florin Marin, după ce Philip Clements s-a îndrăgostit de un alt roman. Cei doi nu au divorțat oficial, însă fiecare dintre ei încearcă să își refacă viața alături de altcineva.

Citește și

Primele imagini de la locuința lui Andrei Gheorghe

Close
Închide
  Close