MENIU CAUTĂ

Prezentatoarea TVR Florina Constantinescu a adus pe lume azi-dimineață un băiețel

Distribuie

Florina Constantinescu a devenit mama pentru a doua oară și este în culmea fericirii! Prezentatoarea TVR a născut astăzi, ora 11.00, la o clinică de stat, tot un băiețel. Cel ce va purta numele de Andreas a venit pe lume cu  greutate de 3.300 kg, 49 centimetri și destul de gălăgios spre bucuria părinților săi, Florina și Niki Constantinescu.

Prezentatoarea emisiunii ”Se zice că…” (face echipă de trei sezoane cu Ioana Voicu și actrița Naomi Dinescu) mai are un băiețel, Nicholas, ce a venit pe lume în urmă cu aproape doi ani și jumătate. Florina Constantinescu s-a dovedit foarte activă pe perioada sarcinii, a apărut în fața camerelor de luat vederi dar și la evenimentele mondene, până recent, înaintea programării nașterii.

Florina Constantinescu a adus pe lume azi-dimineață un băiețel. A vrut să nască la o maternitate de stat!

Prezentatoarea TVR 2 s-a căsătorit în urmă cu trei ani, eveniment găzduit de un palat din inima capitalei, la care a participat o parte importantă a bizz-ului muzical, amintim Proconsul, Monica Anghel, Irina Loghin, Adi Cristescu Band, Diana Matei& Taraful Cleante, Adrian Romcescu, Mahala Rai Banda, Marian Ionescu (Direcția 5) și Octavia Geamănu, Mihai Alexandru, Giovanni Francesco, Annes și Ianna Novac. Nicholas, băiețelul vedetei a fost prezent de multe ori în platoul emisiunii prezentată de mămica sa și s-a dovedit un showman veritabil la vârsta sa fragedă.

CITESTE SI EXCLUSIV/ Camera Deputaților explică de ce nu a lăsat un interpret pentru surdo-muți să intre în Parlament

Citește mai multe despre Florina Constantinescu și prezentatoare tv pe Libertatea.

Comentarii