MENIU CAUTĂ
29 Aug. 2018 21:00

Fosta iubită a lui Vârciu preferă să-și care fetița după ea, decât să angajeze bonă. Anastasia are doar 11 luni

Distribuie

Fosta iubită a lui Vârciu e nedespărțită de fiica ei. La întâlnirile cu prietenele ei, la salonul de înfrumusețare ori la piscină, Anda Călin e mereu însoțită de fiica ei, Anastasia, care are numai 11 luni.


CITEȘTE ȘI: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!


Anda s-a despărțit de Liviu Vârciu, tatăl copilei sale, la scurt timp după botezul micuței. Cei doi au decis să-și crească împreună fiica, dar să o ia pe drumuri separate. Artistul a fost cel care a anunțat separarea pe contul său de socializare, fără a dezvălui însă motivele care au dus la această hotărâre.

Fosta iubită a lui Liviu, Anda, petrece cea mai mare parte a timpului cu copila sa. Asta pentru că actorul emai tot timpul plecat, fie la filmări, fie la diverse evenimente. În plus, cei doi n-au vrut să-și lase fetița pe mâna unei bone – nu încă, poate după ce mai crește. Din acest motiv, bruneta s-a văzut nevoită, și nu de puține ori, să-și ia bebelușa de 11 luni cam peste tot cu ea. A dus-o atât la salonul de înfrumusețare, și la piscină, și la restaurant, când a avut întâlnire cu prietenele – asta, la o oră la care mulți copii de vârsta ei sunt deja în pat. Anda are însă norocul că micuța e tare cuminte.

Anda Călin e mai înfloritoare ca oricând

De când s-a despărțit de Liviu Vârciu, Anda s-a reîntors în lumea modellingului. A acceptat diverse joburi, a avut mai multe defilări pe podium și a participat la ședințe foto pentru anumite firme de articole vestimentare, dar și pentru lansarea unei colecții de pijamale. Bruneta este mai înfloritoare ca oricând și reușește să întoarcă multe priviri. Potrivit apropiaților, gândul său este însă tot la Liviu Vârciu, tatăl fetiței ei…


Romanița Iovan are casa plină de icoane, cumpărate după moartea fostului său soț. Vrea să alunge duhurile rele!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii