Mergi direct la conținut »
Fosta iubită a lui Adrian Cristea, despre cea mai dureroasă perioadă. “Am fost la psiholog”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fosta iubită a lui Adrian Cristea, despre cea mai dureroasă perioadă. “Am fost la psiholog”

Fosta iubită a lui Adrian Cristea, despre cea mai dureroasă perioadă. Maria Păuna a vorbit pentru prima dată despre divorțul de soțul ei și a recunoscut că a apelat la ajutorul unui psiholog.

De Livia Lixandru,

„Prințesa sprâncenelor”, care a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Adi Cristea, a  vorbit despre o altă încercare grea din viaţa sa.

Maria Păuna este mamă de băiețel

 „Am pornit de la zero, toată facultatea mi-am dorit să fac ceva legat de frumuseţe. Divorţul e perceput ca un abandon, sunt diplomată, dar am trecut prin situaţii delicate în viaţă. Eu şi fostul meu soţ am decis să nu mai locuim împreună, avem dreptul de a o lua pe drumuri separate. Când m-am căsătorit nu aveam experienţa necesară. Voiam doar să agonisim amândoi. Eram doi străini la un moment dat, am mers şi la psiholog, am făcut şi terapie atunci. Cu Adrian nu a fost să fie, vorbim la telefon. A fost ziua fiului meu, ziua lui, păstrăm legatura. În relaţia cu el, eu m-am axat mai mult pe fiul meu.” a declarat Maria Păuna la „Xtra Night Show”. Maria Păuna a luat o decizie drastică după despărțirea de Adi Cristea .  A ținut 40 de zile de post și rugăciune.

Citește și

VIDEO. Criminala de la metrou a fost reținută. Primele imagini cu femeia care a împins o tânără pe șine

EXCLUSIV/ Cornel Galeș și-a dus ”șefa” și la mormântul Ilenei Ciuculete. Nu face un pas fără ea

Close
Închide
  Close