Mergi direct la conținut »
Fostul model Nelly Năstase a devenit designer la New York. Își lansează prima colecție!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fostul model Nelly Năstase a devenit designer la New York. Își lansează prima colecție!

Fostul model Nelly Năstase a devenit designer la New York. Își lansează prima colecție!

Fostul model Nelly Năstase a devenit designer la New York. La fel de atrăgătoare ca în anii 2000, când frumusețea ei se evidenția pe podiumurile de modă unde își prezentau colecțiile cei mai mari creatori de modă din toată lumea, ea a făcut acum pasul următor în industrie și și-a pus numele pe propria linie vestimentară.

De Florian Gheorghe,

Nelly, femeia care a pus bazele primei școli de modelling din România, este pe ultima sută de metri cu colecția sa, pe care o va face publică pe 16 iunie când va lans asite-ul dedicat propriului brand. Hainele au imprimeuri originale – picturi semnate tot de Nelly și inspirate de orașul în care ea trăiește de 4 ani, New York.

“NellN va fi deschis și online și reprezintă un proiect amplu, ce a înglobat multă muncă în ultimii trei ani. Totul a plecat de la ideea fiului meu, MG, idee dezvoltată la încurajările unei bune prietene, care este designer în Fashion District din New York. Părerea ei a fost la fel de importantă, mi-a zis că modelele ar fi minunate, aduc un aer fresh. Produsele NellN vor putea fi admirate cel mai devreme în toamna anului curent, aici, la New York, orașul ce a inspirat întreaga colecție, o colecție ce prezintă realitatea metropolei. Muncim încă, ne dorim să fie eveniment special”, spune Nelly, una dintre primele românce care au cunoscut succesul în industria modei postdecembriste.

Chiar dacă mai sunt luni bune până când colecția ce poartă numele româncei va putea fi admirată și cumpărată, solista Anamaria Ferentz, de asemenea stabilită în Statele Unite, a fost admirată recent într-un concert la New York, într-o ținută personalizată de Nelly Năstase.

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”
Recomandări

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”

 

Nelly Năstase, alături de cântăreața Anamaria Ferentz, care îi este prietenă

Stabilită de ani buni la New York (a părăsit România în 2014), Nelly Năstase și-a găsit un sprijin extraordinar în fiul său, MG, care, dși are numai 14 ani, a dovedit spirit antreprenorial și a venit cu mai multe idei de business ce au fost concretizate cu ajutorul mamei sale. Și mama i-a fost de ajutor fostului model – cele două au deschis împreună o brutărie.


Povestea incredibilă a actorului Ion Omescu: trimis de comuniști la Canal, a ajuns unul din marii experți europeni în Shakespeare

Close
Închide
  Close