De Florian Gheorghe,

”I am Monster”, albumul de autor al artistului, caracterizat de Sorian drept o împletire între muzica clasică contemporană și electronică, a fost conceput în ultimii doi ani, în pauzele de muncă, alături de sute de artiști din toate colțurile lumii (Cornel Sorian lucrează la unul din cele mai importante studiouri de înregistrări din Londra). Materialul cuprinde 23 de lucruri, toate cântecele fiind contractate de companii de publishing din Marea Britanie, Statele Unite și alte zone ale lumii pentru a fi folosite pentru coloane sonore (film, televiziune, publicitate și jocuri video). Câteva piese întregesc coloanele muzicale pentru două spectacole de teatru („M de la Iepure” – regia Ovidiu Caita, Teatrul Național Târgu Mureș iar „The Clown” este parte din coloana muzicală a one man show-ului condus de Ioan Ardelean – „The Telegram”, regizat și pus în scenă la New York și la Praga de Joan Kane).


Citeşte şi: O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etaj și a murit. Șocant! Cu cine trăia copila în apartament


Fostul solist de la Stigma, Cornel Sorian, este producător muzical la Londra, iar noul său album se găsește în toată lumea

În urmă cu șase ani, o melodie a românului a fost aleasă drept piesa oficială cu care a fost întâmpinat Papa Benedict al XVI-lea în celebrul Hyde Park din Londra (a fost cântată în faţa a peste 80.000 persoane), de asemenea a realizat şi înregistrat o piesă ale cărei versuri au fost făcute special de faimoasa solistă americană Ciara.

„Este o idee a mea mai veche să găsesc un ”cămin” pentru aceste lucrări în care mi-am vărsat emoțiile și gândurile. Nu am fost demoralizat de concurența extrem de mare, căci companiile din branșa muzicală tratează cu oameni extrem de talentați din întreaga lume. Din fericire, lucrurile se leagă mai repede decât credeam. Dacă îmi spunea cineva la începutul anului curent că pot strânge munca mea într-un timp atât de scurt, într-un album ce se găsește în cele mai importante magazine digitale și servicii de streaming din lume, mi s-ar fi parut imposibil”, ne-a declarat Sorian. Dintre hiturile sale, lansate în perioada Stigma, care încă rulează la posturile radio din România, amintim: “Jumătate tu, jumătate eu”, ”Zi-mi noapte bună” ori “Fraier” etc.


Citeşte şi: Asasinat în Alba Iulia! Cum a fost găsită o bătrână de 80 de ani în propria casă

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile