Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > GALERIE FOTO| Fotografie de colecție. Eddie Murphy alături de cei 10 copii ai săi

GALERIE FOTO| Fotografie de colecție. Eddie Murphy alături de cei 10 copii ai săi

Eddie Murphy îl prezintă pe cel de-al zecelea său copil, născut în urmă cu mai puțin de o lună, alături de ceilalți nouă fiii, într-o fotografie făcută cu toată familia în ziua de Crăciun.

Comediantul în vârstă de 57 de ani tocmai a devenit tată pentru a zecea oară după ce logodnica sa, Paige Butcher, a născut în urmă cu trei săptămâni un băiat pe care l-au botezat Max Charles.

Sărbătorind fertilitatea sa remarcabilă, Eddie a reprezentat o fotografie epică în care apar toți cei zece copii ai său, Paige și mama sa.

În fotografia postată pe Instagram de Bria Murphy, cea mai mare fiică a actorului, Eddie o ține în brațe pe Izzy Oona, fiica cea mare pe care o are cu Paige. În fața lor este logodnica sa care îl ține în brațe pe bebelușul nou născut, iar lângă ea se află mama ei, viitoarea soacră a actorului.

În fotografie apare și Angel Iris, fiica de 11 ani a lui Mel B, fosta Spice Girls cu care Murphy a avut o relație în urmă cu mai bine de un deceniu.

În stânga joi, se află Eric, în vârstă de 29 de ani, primul fiu pe care Murphy l-a avut împreună cu fosta sa soție, Paulette McNeely. Al doilea fiu al actorului, Christian,  în vârstă de 28 de nai, a cărui mamă este Tamara Hood, se află pe ultimul rând ddin spate în partea dreaptă.

Fiicele Bella Zahra, 16 ani, Zola Ivy, 19 ani, Shayne Audra, 24 de ani și Bria și Miles de 26 de ani, copiii pe care comediantul i-a avut cu Nicole Mitchell Murphy completează imaginea.

Pe primul rând se află și mama actorului, cea cu care are o relație foarte apropiată.


Citește și: FOTO | Un tată și-a cumpărat șase bilete de avion pentru a petrece Crăciunul alături de fiica lui stewardesă

Close
Închide
  Close