Mergi direct la conținut »
Fotografii inedite de la nunta lui Michelle și Barack Obama. Cum arăta Michelle Obama în studenție cu codițe împletite
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fotografii inedite de la nunta lui Michelle și Barack Obama. Cum arăta Michelle Obama în studenție cu codițe împletite

Fotografii inedite de la nunta lui Michelle și Barack Obama. Cum arăta Michelle Obama în studenție cu codițe împletite

Fosta primă doamnă a Statelor Unite a publicat coperta cărții de memorii pe care urmează să o lanseze în noiembrie, ”Becoming” iar cu această ocazie a făcut publice șoi o serie de fotografii din copilăria ei, dar și una de la nunta cu Barack Obama.

Michelle Obama a dezvăluit coperta viitoarei sale cărți alături de fotografii care nu au fost niciodată văzute și care vor apărea și în carte.

Pe coperta cărții ”Becoming” va fi un portret realizat la începutul acestui an în Washington și în care Michelle zâmbește larg.

Până la publicarea cărții, fosta primă doamnă a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare imagini din interiorul cărții.

Una dintre fotografiile publicate de Michelle Obama este de la nunta sa cu Barack. În aceasta, fostul președinte american stă într-un genunchi în fața miresei sale și pare să o încalțe pe aceasta.

O altă fotografie prezintă o tânără Michelle studentă la Universitatea Princeton la începutul anilor 1980. ”Eram o studentă de culoare dintr-un cartier din clasa muncitoare din Chicago, în timp ce corpul elevilor de la Princeton a fost, în general, alb și bine pregătit”, a scris ea alături de această imagine.

De asemenea, ea a descris detaliile zilei nunții sale în subtitrarea unei imagini de acum 25 de ani.

Cartea va fi lansată în SUA și Canada în format tipărit și în format digital, în noiembrie.


Citește și: EXPERIMENT / Cât timp stă blocat un şofer pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului – VIDEO


Close
Închide
  Close