Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fotograful vedetelor de top din România va avea expoziție la Londra

Fotograful vedetelor de top din România va avea expoziție la Londra, în curând, iar printre invitați se numără o mulțime de vedete de la noi, cu care a lucrat.

De Petre Dobrescu,

Alexandu Zainea, fotograful vedetelor de top din România va avea expoziție la Londra, iar vedetele cu care a lucrat de-a lungul timpului vor fi alături de el. Printre numele sonore care și-au lăsat imaginea în mâinile lui Alexandru Zainea, se numără Inna, Antonia, Nicoleta Nucă, Răzvan Ciobanu, Gina Pistol, Delia sau Alina Eremia.

“Pentru mine fotografia este un lucru foarte serios și spun asta deoarece creierul nostru funcționează în mare parte pe baza imaginilor pe care le reține, le stochează și pe care le resimte sau readuce aminte ca emoții, trăiri. Fotografia îți poate crea o stare instantanee, care te poate face să decurgi la anumite acțiuni.Un exemplu rapid și trist ar fi să zicem, dacă omul ar vedea o fotografie cu un animal călcat de o mașină; senzația de milă/durere/dramă sau ură pentru șoferul vinovat ar fi o reacție naturală instantanee. Exemple ar putea fi din orice categorie fiindcă avem o multitudine de opțiuni, de la fericire, extaz, comedie, erotic, pornografic, dramatic, urât și așa mai departe”, a declarat Alexandru Zainea.


Chiar dacă cea mai mare parte a muncii lui se desfășoară pe pământ englez, Zainea și-a făcut simțită prezența și pe plaiurile mioritice: “Vin foarte des în România, nu am cum să renunț la țara mea. Am lucrat cu multe persoane dragi mie cu care îmi doresc să lucrez și pe viitor. Nicoleta Nucă, Inna, Răzvan Ciobanu, Gina Pistol, Antonia, Delia și Alină Eremia sunt doar câteva dintre persoanele publice cu care am colaborat până acum. Revenind la importanța că fotograf, subliniez faptul că pentru mine fotografia este totul fiindcă îmi produce fericire, și cred cu tărie că acesta este apogeul pe care îl poate dori orice ființă umană fiindcă eu cred și este ,de altfel, foarte simplu de analizat și de realizat că mai toți ne dorim același lucru, indiferent că provine din bani, lucruri materiale, sex, sau alte surse, scopul final al omului este atingerea fericirii, mulțumirii, împăcării sau cum vrea fiecare să o numeasca”.

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close