Mergi direct la conținut »
Fratele Elenei Gheorghe a divorțat în secret. Nimeni nu a știut când s-a întâmplat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fratele Elenei Gheorghe a divorțat în secret. Nimeni nu a știut când s-a întâmplat

Fratele Elenei Gheorghe a divorțat în secret. Nimeni nu a știut când s-a întâmplat

Costin Gheorghe are 30 de ani și face parte din show-ul Exatlon, ce va începe în curând la Kanal D. Tânărul a reușit de-alungul timpului să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, până acum, când a ieșit la iveală faptul că a divorțat de mama fetiței lui.

Sportivul este fratele mai mic al îndrăgitei Elena Gheorghe, artista ţinându-i deja pumnii şi susţinându-l cu patos pe „faimos”, pe toate reţelele de socializare.

Costin a divorţat în urmă cu aproape un an de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele ştiu de această ruptură. Deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema, potrivit WowBiz.ro.

Costin Gheorghe, Faimosul de la „Exatlon”

Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Energic, carismatic, Costin pare sa fi împrumutat din șarmul surorii sale, îndragita cântăreață Elena Gheorghe.

„Exatlon” își adună concurenții celui de-al treilea sezon. Campioni care și-au dovedit valoarea incontestabilă în competiții naționale, europene, mondiale, dar și pasionați de sport, în general, se vor prezenta cu toții în fața milioanelor de fani, pe 12 ianuarie, ziua în care va începe reality-ul.

Citește și

ȘOCANT: Asistentul care l-a dus pe Ekeng la spital: „Bag p*** în fața lui de negru, mă doare în p*** că a murit!”. Înregistrat de procurori

Close
Închide
  Close