Mergi direct la conținut »
Cântărețul Benone Sinulescu, dezvăluiri emoționante despre fratele lui. “A murit de tuse convulsivă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cântărețul Benone Sinulescu, dezvăluiri emoționante despre fratele lui. “A murit de tuse convulsivă”

Cântărețul Benone Sinulescu, dezvăluiri emoționante despre fratele lui. “A murit de tuse convulsivă”

Cântărețul Benone Sinulescu, dezvăluiri emoționante despre fratele lui, care a murit în urmă cu mulți ani. De altfel, artistul de muzică populară nu a vorbit despre acest subiect sensibil, motiv pentru care puțini sunt cei care știu despre asta.

De Livia Lixandru,

Cântărețul Benone Sinulescu a vorbit despre drama prin care a trecut după ce și-a pierdut fratele.

Fratele lui Benone Sinulescu a murit din cauza unei tuse convulsive

„Am mai avut un frate, a murit de tuse convulsivă. Era mai mare cu câţiva ani ca mine. A murit când eram mic”, a spus Benone Sinulescu la Tv.  „Pe vremea aia aşa era”, a  mai adăugat interpretul de muzică populară.

Cel mai important solist de muzică populară în viață (a împlinit recent 79 de ani) nu mai pune în prim plan faima și preferă să guste viața simplă, în toate formele ei. Nu-l mai interesează conacul natal de la Siriu, Buzău, ori apartamentul din centrul Bucureștiului, artistul  preferând viața și munca la propria fermă, din comuna Bârzava, Arad, locul unde au trăit socrii săi.

Dacă înainte își contoriza succesul în vânzări discografice și număr de spectacole pe întreg globul pământesc, acum numără roșiile și vinetele din solar și de pe propria plantație.

Close
Închide
  Close