Mergi direct la conținut »
Fratele lui Pepe și-a aniversat ziua de naștere în cimitir. Primele declarații
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fratele lui Pepe și-a aniversat ziua de naștere în cimitir. Primele declarații

Fratele lui Pepe și-a aniversat ziua de naștere în cimitir. Primele declarații

Fratele lui Pepe și-a aniversat ziua de naștere în cimitir. Giani a povestit amănunte incredibile despre fiul său mort, Franco. Tânărul și-a pierdut viața într-un accident de mașină, în urmă cu 9 ani.

De Livia Lixandru,

Fratele lui Pepe și-a aniversat ziua de naștere în cimitir, însă recunoaște că acest lucru l-a făcut fericit și l-a ajutat să depășească mai ușor drama suferită de familia lui.

Fratele lui Pepe si-a aniversat ziua de nastere in cimitir. Primele declaratii

Fratele lui Pepe, gest emoționant de ziua lui

„Am fost surprins pentru că mie mi se formase de obicei să merg singur, astăzi l-am luat şi pe cel mic. Am vrut ca Franco să fie primul care îmi spune la mulţi ani. Au venit toţi băieţii mei apoi. Noi aşa am fost crescuţi. 8 ani de zile am fost numai eu şi Franco. Vrem să fim cu toţii. Este lumea mea, povestea mea şi a lui Franco. E povestea care mie îmi dă putere, care mă face să fiu tată în continuare, să fiu frate în continuare. Moartea nu există, este o trecere. Am primit semne de la copilul meu. Cred în lucrul ăsta cu ardoare. Franco este cu noi, mereu. Băiatul meu iubeşte sportul. Şi Franco iubea fotbalul. El ne strânge de sus în braţe. Este apa mea vie cu care mă alimentez zilnic”, a spus Giani Pascu la Antena Stars.

Close
Închide
  Close