MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

FRUMOŞI ŞI CELEBRI. Iată IMAGINI DE COLECŢIE de la NUNTA ANDREEI ESCA

Distribuie

Andreea l-a ochit pe Alexandre la o petrecere, unde a aflat de la o prietenă că acesta este managerul fabricii de confecţii unde PRO TV- ul realiza sacourile pentru prezentatoare.
Cei doi au făcut cunoştinţă, iar Andreea s-a îndrăgostit pe loc de afaceristul francez. După 3 ani de relaţie s-au căsătorit şi sunt fericiți împreună şi astăzi, formând unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.
Andreea Esca a dezvăluit pentru Libertatea care este secretul longevivei lor căsnicii: ”Alex este o persoană introvertită şi chiar dacă vrei să te cerţi cu el, nu reuşeşti. El nu vorbeşte mult şi când mă vede că sunt pusă pe ceartă, nu pune paie pe foc, îmi înţelege ieşirile şi mă lasă în pace. Eu sunt mai temperamentală, mă aprind repede, dar la fel de repede îmi trece şi uit. Aşa că, dacă el nu îmi zice nimic, eu nu am cu cine să mă cert şi scandalul se stinge de la sine. Alex este un om înţelept şi calm şi dacă noi nu ne-am certat în 12 ani, acest lucru i se datorează în mare parte lui”.
Andreea şi Alexandre s-au căsătorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Câteva luni mai târziu s-a născut fetiţa aceestora, Alexia, iar apoi a urmat un băieţel, Aris.
Nunta celor doi a fost evenimentul monden al anului, şi a fost considerată de mulţi o nuntă de poveste.

Comentarii