MENIU CAUTĂ

Fuego a postat pe Facebook un îndemn pentru fani: Nu poți lăsa nimic la voia întâmplării

Distribuie

Paul Surugiu a transmis, vineri, un mesaj pentru prietenii virtuali de pe rețelele de socializare. Artistul care se pregătește de o perioadă aglomerată de concerte vorbește despre atenție și seriozitate. 

Redăm integral mesajul publicat de Fuego pe pagina de Facebook:

Repetițiile sunt, fără doar și poate, cele mai importante în economia oricărei acțiuni întreprinse. Orice am face pe lumea aceasta, avem nevoie de atenție și de seriozitate. În fond, de asta ține și calitatea muncii noastre și felul în care ne creem imaginea în fața celorlalți, indiferent de profesiile noastre.

Nu poți lăsa nimic la voia întâmplării și chiar dacă cele mai frumoase momente sunt cele spontane, cele în care e necesar să luăm decizii de moment, trebuie să fim asumați și să dăm dovadă că profesionalismul nu ține de felul în care-l prezentăm noi, de talent sau măriri, ci de muncă, temeinicie și acel strop de bucurie pus în ceea ce vrei să duci la bun sfârșit! Iubiți ce faceți, încercați să fiți cei mai buni și să arătați tuturor că voi sunteți centrul universului vostru, cu maximă seriozitate și implicare! Vă doresc zi de vis, cu amintiri de neuitat!

Pasiunea pentru muzică îi ocupă lui Fuego aproape tot timpul pe care îl are.Recent el a ajutat-o pe Marina Florea să retrăiască pe scenă o a doua tinerețe.


VIDEO/ Gabriela Cristea și Tavi Clonda se opresc după cel de-al doilea copil. „Nu m-aș hazarda la al treilea”


 

Citește mai multe despre Fuego și paul surugiu pe Libertatea.

Comentarii