MENIU CAUTĂ
22 Mar. 2017 09:59

Fuego protestează! Care este strigătul artistului prin toată țara

Distribuie

„Lăsați-mi muzica!” - asta exclamă Paul Surugiu-Fuego în cadrul celui mai recent turneu al său. Artistul celebrează 10 ani de când face spectacole prin țară cu un super spectacol în care trage un semnal de alarmă cu privire la muzica ușoară românească, pe cale de dispariție, el fiind unul dintre puținii artiști ai genului care reușesc să umple sălile de spectacol peste tot prin țară. Potrivit lui Fuego, spectacolul său este un strigăt care vrea să arate că mai există calitate și muzică valoroasă, fără a avea pic de comercial.

Totodată, Paul îndeamnă publicul să nu uite muzica de altădată, cea care ne-a făcut mândri români, de la piesele nemuritoare ale marilor artiști și compozitori, până la Cenaclul Flacăra și minunatul nostru folclor autentic. De o săptămână de când e în turneu, artistul joacă sold-out. Dar asta nu e o noutate la spectacolele lui.

Ce e special e faptul că timp de două ore și jumătate publicul e captivat de înșiruirea de emoții și stări pe care Fuego le propune, într-un melanj minunat de șlagăre, premiere, rock, folk, pop, folclor, melodii nemuritoare ori surprize instrumentale unice. Interpretul va juca pe 3 aprilie în București, la Teatrul Național, două spectacole, de la 17.30 și de la 20.00, când va avea o mulțime de momente unice, dar și invitați speciali din mai multe sfere artistice. Iată ce ne-a mărturisit, de pe drum, între două concerte, artistul trubadur al României, care recent a lansat un super album de colecție – „NU SUNT SINGUR' – un musical audio, pe muzica maestrului Jolt Kerestely și versurile lui Narcis Avădănei:

Deși am pornit cu emoții, m-am bucurat să văd o mulțime de oameni la sală, semn că muzica ușoară nu a murit, iar oamenii sunt doritori de poezie în textele de pe cântece, de frumos și de melodicitate. Nu cer ceva anume, nu oblig pe cineva să asculte un anume gen. Există preferințe și desigur, loc sub soare pentru toată lumea. Dar sunt sigur că semnalul meu de alarmă e justificat, într-o piață în care melodicitatea e pe cale de dispariție. „Lăsați-mi muzica' este spectacolul de gală al carierei mele – 10 ani de când, de două ori pe an, mă plimb prin țară la publicul meu!' ( PAUL SURUGIU )

Iată unde îl puteți vedea pe artist zilele următoare –

22 MARTIE – BRAȘOV, SALA REDUTA, ORA 19.00

23 MARTIE – BUZĂU, TEATRUL „GEORGE CIPRIAN', ORA 19.00

24 MARTIE – PLOIEȘTI, FILARMONICA „PAUL CONSTANTINESCU', ORA 19.00

25 MARTIE – SIBIU, SALA THALIA, ORA 20.00

26 MARTIE – ORADEA, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR, ORA 20.00

27 MARTIE – SATU MARE, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR, ORA 20.00

28 MARTIE – TIMIȘOARA, SALA CAPITOL, ORA 20.00

29 MARTIE – ZALĂU, CASA DE CULTURĂ, ORA 20.00

30 MARTIE – CLUJ, CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR, ORA 20.00

1 APRILIE – DEVA, TEATRUL DE ARTĂ, ORA 20.00

2 APRILIE – CRAIOVA, TEATRUL NAȚIONAL, ORA 20.00

3 APRILIE – BUCUREȘTI, TEATRUL NAȚIONAL, ORA 20.00

4 APRILIE – SLATINA, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR, ORA 20.00

Bilete găsiți la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol, precum și în rețelele STARTICKETS.RO, BILETE.RO,MYSTAGE.RO, BLT.RO

Comentarii