De Izabela Ionita,

Gabriela îşi doreşte un copil

Pe pagina de Facebook a emisiunii “Noră pentru mama”, sute de comentarii relevă faptul că fanii show-ului cer lămuriri cu privire la Gabriela Cristea şi la absenţa ei îndelungată de pe micul ecran. Mai mult, telespectatorii doresc întoarcerea vedetei la cârma emisiuniiDeşi Kanal D a anunţat, oficial, că Gabi avea să lipsească o săptămână pentru a-şi rezolva nişte probleme personale, motivul real se pare că este faptul că Sinevizyon îi impune prezentatoarei să semneze un nou contract pentru încă doi ani, lucru pe care vedeta nu-l doreşte, având în vedere că ea a afirmat în repetate rânduri că vrea să se ocupe mai mult de familie şi chiar să încerce să facă un copil. Iar un asemenea contract ar împiedica-o să-şi realizeze visul de a deveni mamă.

Şi pentru a fi circul complet, se pare că turcii de la “Noră pentru mama” ar fi profitat de nemulţumirile Gabrielei – despre care se auzise prin târg că ar încasa lunar peste 10.000 de euro. Astfel, ei s-au gândit că ar face o semnificativă economie la buget, aşa că au găsit şi au angajat o prezentatoare pe care o plătesc mult mai puţin, pe actriţa Mirela Boureanu. Doar că mutarea turcilor nu ar fi fost prea inspirată, având în vedere că nu au luat în calcul şi nemulţumirea milioanelor de fani ai emisiunii şi chiar ai prezentatoarei, care ne-au scris supăraţi pe adresa redacţiei, solicitând informaţii despre vedeta lor preferată.

Mai mult, machieuza Gabrielei – care avea şi ea contract de cinci ani cu producătorii – a renunţat la colaborarea cu echipa “Noră pentru mama” când a văzut că vedeta pentru care a fost angajată nu mai vine la lucru. Potrivit unor surse, supărarea Gabrielei Cristea este îndreptată doar spre casa de producţie a emisiunii, nu şi către postul de televiziune Kanal D, şefii acestuia dorind-o în continuare pe Gabriela ca prezentatoare a show-ului.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri