MENIU CAUTĂ
27 Sep. 2017 12:00

EXCLUSIV/ Solistul trupei Krypton, Gabi Nicolau, și-a revenit după operația pe corzi, dar nu pe deplin. Guriță este asistat în concerte de Rafael!

Distribuie

Gabi Nicolau urcă din nou pe scenă alături de Krypton. Veteranul solist s-a refăcut după operația pe corzile vocale suportată în luna august, însă nu are voie să facă efort.

Gabi Nicolau,'Guriță', așa cum este cunoscut în cei peste 30 de ani de intense activitate muzicală, este asistat în prezent, în viitoarele concerte, de Cătălin Paul Ciobotaru 'Rafael', solist ce a trecut prin istoria grupului Iris. În acestă formulă se vor prezenta în fața publicului bucureștean și în acest weekend.

Gabi Nicolau refăcut după operația pe corzi vocale

De profesie rocker de carieră și doctor veterinar, artistul fost obligat să treacă printr-o  așa experiență chirurgicală căci exista riscul să-și piardă vocea. În operației, Gabi 'Guriță' Nicolau a avut nevoie de o lungă perioadă de pauză vocală recomandată, motiv pentru care trupa sa, alături de care a scris istorie în rockul românesc nu a anulat evenimentele concertistice ci a cântat cu Rafael, bun prieten al trupeților.

În vârstă de 52 de ani, Gabi Nicolau se numără printre artiștii cei mai iubiți din istoria rock-ului românesc. De la mijlocul anilor 80 solistul a activat în trupe precum Puls, Icar, Quartz și  Krypton, grup alături de care a dus la bun sfârșit o premieră în rockul românesc, un proiect de neegalat până în prezent, opera rock 'Lanțurile' (1990).

 

CITESTE SI: Solistul trupei Krypton, Gabi 'Guriţă' Nicolau, continuă să cânte şi….'scos din priză', într-un nou PROIECT

Comentarii