MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2017 11:46

Gabriel Cotabiță, după ce a văzut moartea cu ochii în urmă cu doi ani. „Este un alt om”

Distribuie

Gabriel Cotabiță, după ce a văzut moartea cu ochii în urmă cu doi ani. Artistul a mărturisit că acum se simte mai înțelept și are alte principii.

În urmă cu doi ani, pe 8 mai 2015, celebrul cântăreț Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte. A fost găsit inconștient într-o sală de sport din Capitală și a stat în comă foarte multă vreme.

Din fericire, artistul s-a recuperat miraculos, iar în septembrie anul trecut s-a căsătorit cu cea care i-a stat tot timpul alături în perioada grea prin care a trecut, Alina.

Acum, cântărețul, care s-a îngrășat în luna de miere, se simte foarte bine, dar consideră că este cu totul alt om.

 

Gabriel Cotabiță, după ce a văzut moartea cu ochii în urmă cu doi ani. „Acum am alte repere”

 

gabriel Cotabiță a vorbit, în cadrul unei emisiuni matinale de la Antena Stars, despre cum se simte acum, la doi ani de la drama prin care a trecut.

„Este un alt om. Sunt mai înțelept și pentru simplul motiv că acum am alte repere pe care le-am câștigat din întâmplarea prin care am trecut”, a afirmat binecunoscutul artist.

Cântărețul a explicat și ce înseamnă Paștele pentru el.

„Pentru mine înseamnă foarte multe pentru că eu am o istorie legată de această sărbătoare. Eu am fost cel care a propus să se facă Învierea de la malul mării. De atunci se pare că acea Înviere se continuă și acum, ceea ce mă bucură foarte mult pentru că s-a creat o tradiție ce era necesară. Pe vremuri, Învierea nu se sarbatorea în biserică, ci pe malul mării”, a încheiat el.

Citește mai multe despre Gabriel Cotabiță și Accident pe Libertatea.

Comentarii