MENIU CAUTĂ
17 Iun. 2018 21:00

EXCLUSIV/ Gabriel Cotabiță pleacă în turneu, la trei ani de când a păcălit moartea. Sărbătorește Centenarul Marii Uniri

Distribuie

Gabriel Cotabiță pleacă în turneu, la trei ani de când a păcălit moartea. Cântărețul de 62 de ani sărbătorește, de Centenarul Marii Uniri, un secol de muzică românească, printr-o serie de concerte care vor reuni pe scenă mai mulți artiști.

Seria de concerte pe care le organizează însuși solistul va debuta la sfârșitul lunii curente, pe 30 iunie, la Ovidiu, se numește Un secol de muzică românească – Gabriel Cotabiță & prietenii' și va aduna alături pe scenă o mulțime de nume grele din muzica ușoară. Țelul lor este să acopere ultimii 100 de ani de muzică. Iar cel mai aproape de acest deziderat e Horia Moculescu, apreciatul compozitor care a împlinit în luna martie 81 de ani.

Alături de Gabriel Cotabiță, vor aniversa 100 de ani de muzică românească Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, Sanda Ladoși, Gheorghe Gheorghiu și Silvia Dumitrescu.

De la începutul anului, în toată țara s-a dat startul unor evenimente muzicale gratuite, al căror scop este să sărbătorească Marea Unire: Balada, un secol de muzică românească' (muzica clasică), România în Sărbătoare', Centenar 2018' sau 100 de ani împreună'. Acestora li se adaugă acum și evenimentul soliștilor de muzică ușoară, Un secol de muzică românească'.

Vă reamintim că, în 2015, Cotabiță a trecut razant pe lângă moarte, solistul fiind găsit în stop cardio-respirator într-o sală de fitness. Trei săptămâni s-a aflat în comă, dar și-a revenit miraculos, apoi a trecut printr-un proces complex de recuperare.


EXCLUSIV/ Costi Cămărășan, fondatorul Compact, atac dur la Paul Ciuci: Fii bărbat și plătește depăgubirile, că ai pierdut definitiv procesul'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii