MENIU CAUTĂ

Gabriela Cristea a pregătit camera fetiței, cu doar câteva zile înainte de a naște. Ce mobilă a ales

Distribuie

Gabriela Cristea va deveni mamă peste câteva zile, așa că s-a pregătit pentru ca totul să fie perfect. Vedeta a amenajat camera fetiței, iar Tavi Clonda, soțul prezentatoarei tv, le-a arătat admiratorilor de pe contul de socializare, ce mobilă a ales.

„A venit mobila bebelușei????❤️ Au început emoțiile acelea mari”,  a scris Tavi Clonda, despre cei doi, într-o postare făcută pe Instagram.

Gabi Cristea și artistul Tavi Clonda numără zilele până când vor deveni din nou părinți, iar cântărețul și-a manifestat intenția de a asista din nou la naștere, așa cum a făcut și când a venit pe lume Victoria.

„Marți mergem la un ultim control. Să vedem cum e fetița, cum e Gabi. Încă nu știm când va naște. Eu o să asist, dar după geam. Așa am făcut și la Victoria. Sper să mă lase, vreau să-i aud primul sunet. Nu am ce să filmez, pentru că nu se vede nimic. Prima oară mi s-au înmuiat picioarele. Sper să nu leșin, să fiu și acum bărbat”, ne-a mărturisit soțul vedetei TV.

Citește și

Firea a interzis cutremurul în București! Un mash publicitar uriaș care înfățișa cum ar arăta o clădire după cutremur a fost dat jos la patru zile după ce a fost montat

 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe Libertatea.

Comentarii