De Simona Josan,

Gabriela Cristea a fost protagonista unui pictorial incendiar pentru revista ”Tabu”, întruchipând-o pe cântăreața britanică Amy Winehouse, care a murit în 2011, la doar 27 de ani.
Am realizat un pictorial altfel, în care am încercat să întruchipez acest personaj. Pictorialul a fost realizat cu o zi înainte de divorț. Tatuajele au fost desenate cu carioca, iar în dreptul sânilor Amy avea un buzunar cu numele iubitului ei. Mi-a fost destul de greu să-ș șterg cu ceva dur și m-am dus la divorț cu o rochie până în gât”, a declarat Gabriela la Kanal D.
Pe 13 iunie, după 30 de zile de la depunerea actelor de divorţ, timp în care au avut posibilitatea să se împace, Gabriela Cristea şi Marcel Toader au hotărât să pună capăt căsniciei. Gabriela Cristea s-a căsătorit în 2008 cu omul de afaceri Marcel Toader.
INFO
Cea în pielea căreia a intrat fosta prezentatoare, Amy Jade Winehouse, a fost o cantautoare engleză evreică recunoscută pentru vocea sa gravă, specifică contraltelor.  A abordat diferite stiluri muzicale: rhythm and blues, soul și jazul anilor 1960. Winehouse a debutat discografic în anul 2003, când a lansat albumul Frank;  discul a primit recenzii favorabile din partea criticilor de specialitate și a fost nominalizat la premiul Mercury.
Cel de-al doilea album de studio al interpretei, intitulat Back to Black, a fost lansat în octombrie 2006. Discul s-a plasat pe cele mai înalte poziții în clasamentele internaționale,[8] primind multiple discuri de platină. A fost comercializat în peste zece milioane de exemplare și a ajutat-o pe Amy Winehouse să devină prima cântăreață engleză care a câștigat cinci premii Grammy.
În ciuda unei cariere muzicale prolifice, viața privată a cântăreței a fost adesea comentată negativ de ziarele de scandal din întreaga lume din cauza consumului excesiv de droguri și alcool, dar și a unei căsnicii controversate cu asistentul de producție video Blake Fielder-Civil (2007-2009).
Amy Winehouse a decedat pe 23 iulie 2011 în locuința sa din Londra, cauza decesului fiind consumul excesiv de alcool.

Citește și:

  • Marcel Toader, ATAC CULINAR la Gabriela Cristea. Uite cum îşi IRONIZEAZĂ fosta soţie
  • Uite ce spune Gabriela Cristea DESPRE O NOUĂ APARIŢIE ÎN PLAYBOY! Ce crezi: VA MAI POZA GOALĂ?
  • Uite cum arată GABRIELA CRISTEA NEMACHIATĂ! Ți se mai pare la fel de frumoasă ca în emisiuni?
  • Marcel Toader, despre Gabi Cristea: „E perfectă!”
Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă