Mergi direct la conținut »
Gabriela Cristea, mesaj neașteptat pentru Mădălin Ionescu. “Mulțumesc că ești o vedeta frustrată"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Gabriela Cristea, mesaj neașteptat pentru Mădălin Ionescu. “Mulțumesc că ești o vedeta frustrată”

Gabriela Cristea, mesaj neașteptat pentru Mădălin Ionescu, după ce realizatorul tv a reacționat cu privire la Ordonanța care plafonează indemnizația de creștere a copilului, propunere venită din partea Olguței Vasilescu.

De Livia Lixandru,

După replicile dure între Gabriela Cristea și Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a venit rândul lui Mădălin Ionescu, pe care aceasta l-a numit „o vedetă frustrată”. Soția lui Tavi Clonda a postat imediat mesajul pe contul ei de socializare.

Gabriela Cristea, mesaj neașteptat pentru Mădălin Ionescu, după replicile Olguței Vasilescu

„Mulțumesc Mădălin Ionescu că ești „o vedetă frustrată”, așa cum si-a permis Ministrul Muncii sa ne catalogheze, doar pentru ca ne-am permis să ne cerem drepturile”,  a scris Gabi Cristea pe contul de socializare, după ce a dat share mesajului postat de fostul prezentator tv.

Gabriela Cristea, mesaj neașteptat pentru Mădălin Ionescu. “Mulțumesc că ești “o vedeta frustrată

„Ordonanța care plafoneaza indemnizația de creștere a copilului a ieșit din PIZMA ! Din PIZMA Olguței Vasilescu ! Din PIZMA unor politicieni fata de cei care realizează venituri medii si mari in mod legal ! Din pizma unor politicieni care nu isi pot declara averile reale ! De ce ? Pentru ca e posibil sa nu fie legale ! Altfel nu imi explic … Sa încalci Constutia si Codul Civil fara nicio jena nu reprezintă doar un abuz , ci o atitudine de tip infracțional ! Nu-i destul ca a plafonat indemnizația , dar sub incidența noii legi i-a băgat si pe cei care obtinusera dreptul la indemnizația neplafonata ! Constituția stipulează ca legea isi produce efectele doar in viitor , iar Codul Civil prevede clar :” legea civilă nu este retroactiva !” … Guvernanții nu pot invoca interesul general ! Economiile la bugetul de stat obținute dupa intrarea in vigoare a ordonanței vor fi modeste ! Pentru patru cazuri de indemnizații de creștere a copilului ,cu adevarat uriașe ( insa obținute legal) , doamna Olguța a schimbat dintr-o semnătura destinele a o mie de persoane fara alta vina in afara aceleia de a se fi încadrat in parametrii unei legi intrate in vigoare cu niciun an in urma ! A uitat sa spună ca si PSD-ul a votat actul normativ pe care fosta peremista l-a desființat in ultimul timp ! Doamna ministru încurajează practic asistații social sau pe cei care nu muncesc , si ii lovește fara nicio mila pe oamenii cu cariere, cărora aproape le interzice dreptul de a avea copii ! Oamenii de cariera sunt buni doar pentru plata impozitelor ! Ar fi trebuit sa le spuneti celor pe care doriți să-i manipulați ca din impozitele plătite de cetatenii cu venituri medii si mari , statul roman le plătește bătrânilor pensiile , șomerilor -alocațiile si le asigura servicii medicale gratuite celor care apelează la unitățile medicale de stat ! Mi se pare inadmisibil sa plafonezi indemnizația si sa le interzici unor oameni carora le-ai f…t directia pe următorii doi ani sa mai înregistreze alte venituri in aceasta perioada ( part – time ar fi echitabil) ! Nu am plăti alte impozite la Stat ? Nu asta vreți ? Asa se întâmpla in Germania , motorul Europei ! Da, stiu ! România nu e Germania ! Ati făcut voi totul , politicieni de mucava , sa nu mai aspiram spre nimic ! Pentru voi as înființa „Haznaua Neamului” ! Pe 90 la suta dintre voi v-as baga in rahat pana la nas si apoi as trage apa ! In ceea ce o privește pe Olguța ii sfătuiesc pe cei afectați sa o dea in judecată ! Sa plătească din buzunarul ei aceasta mizerie legislativă !”, a scris Madalin pe Facebook.

Citește și


Lia Olguța Vasilescu: „1100 persoane, în general vedete, sunt afectate de plafonare”. Cum îi răspunde Gabrielei Cristea


 

Close
Închide
  Close