Mergi direct la conținut »
Gabriela Cristea, ținută simplă la nunta Adelinei Pestrițu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gabriela Cristea, ținută simplă la nunta Adelinei Pestrițu

Gabriela Cristea, ținută simplă la nunta Adelinei Pestrițu

Gabriela Cristea și partenerul ei de viață, muzicianul Tavi Clonda, s-au numărat printre invitații la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea.

De Dana Aramă,

Pentru eveniment, Gabriiela Cristea a optat pentru o ținută extrem de simplă. Vedeta de televiziune a ales o rochie de lungime medie, de culoare neagră, pe lângă corp și cu mâneci scurte. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale cu toc.

Soțul Gabrielei Cristea a ales o combinație de culor pentru costumul pe care l-a purtat: pantaloni negri și sacou de culoare albastră.

„Casa de piatră, Adelina si Virgil!!”, le-au urat Gabriela Cristea și Tavi Clonda mirilor.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil cu Virgil Șteblea la începutul lunii iulie 2019. Cei doi au făcut nunta în data de 20 iulie. Cuplul are împreună o fetiță care se numește Zenaida Maria.

La nunta ei, Adelina Pestrițu poartă două rochii de mireasă. Prima rochie purtată de vedetă a fost una stil prințesă, în care bruneta a arătat super. Mireasa a ales un buchet de mireasă inedit, format din cale de culoare grena.

Pentru cununia lor religioasă, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ales verighete bătute cu diamante.

Cea de-a doua rochie aleasă de Adelina Pestrițu, pentru petrecerea de nuntă, a fost una foarte sexy, mulată pe corp și cu spatele gol.

FOTO: Facebook

Close
Închide
  Close