Veselie mare în familia Borcea! Astăzi, în prima zi a primăverii, gemenelele cuplului Cristi și Valentin Borcea au împlinit un an.

Fetițele gemene ale lui Cristi Borcea au împlinit astăzi 1 an. Le-au rupt turta și le-au umplut de cadouri!

Mărțișorul din 2020 este unul special, întrucât toată familia a putut asistat la sărbătorirea primului an din viața Indirei Maria și Raniei Maria. Dacă în momentul nașterii fetițelor Cristi Borcea, 50 de ani, era în detenție din cauza implicării în ”Dosarul Retrocedărilor”, astăzi a putut să asiste la momentul în care gemenelor li s-a tăiat turat și li s-a umplut camera de cadouri.

Fostul manechin internațional a publicat și o fotografie specială pe rețelele de socializare, ”Martișoarele noastre împlinesc azi 1 anișor”, fiind mesajul postat de Valentina Pelinel, în dreptul unei imagini cu Cristi Borcea și micuțele lor.

Fotografia a strâns mii de like-uri și sute de mesaje de felicitare. ”Sunt foarte fericit și împlinit”, a mărturisit Borcea pentru Libertatea. Omul de afaceri a ieșit din circuitul fotbalului și a precizat de mai multe ori că n-are de gând să se întoarcă prea curând. ”Doar dacă Dinamo își va face un stadion nou, modern, atunci mă voi implica din nou financiar la club”, a declarat fostul președinte într-un interviu acordat Libertății în octombrie 2018. Doar că de atunci nu s-a mișcat nimic!

De când a ieșit a doua oară din închisoare, după detenția de mai bine de jumătate de an din ”Dosarul Retrocedărilor”, Cristi și Valentina Borcea s-au afișat tot mai mult, în societate, iar soția a publicat numeroase poze pe instagram cu cuplul sau cu fostul dinamovist și copiii lor. Mai ales că au petrecut împreună Sărbătorile de Iarnă, la munte, în echipă completă. Cei doi mai au împreună un băiețel, Milan, de 3 ani.

Citeşte şi:

Cum pot fi livrate alimente și bunuri persoanelor aflate în autoizolare. Ghid de măsuri pentru epidemia de coronavirus

Bătrânii și copiii din centrele de plasament din Giurgiu au rămas fără mâncare! Autoritățile se acuză reciproc, dar nu au soluții

Zeci de mii de migranți, lăsați de Turcia să intre în UE. Televiziunea turcă publică o hartă care arată traseul refugiaților prin România

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI