MENIU CAUTĂ
18 Iun. 2017 11:02

Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea au împlinit 14 ani. Mesajul emoționant transmis de mama lor

Distribuie

Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea au împlinit 14 ani, iar mama lor le-a urat la mulți ani! și în mediul virtual, unde a publicat și un  colaj cu fotografii în care apar cei doi.

Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea au crescut. Antonia Melissa și Mihai Angelo au împlinit 14 ani, iar mama lor este extrem de mândră de ei. Aceasta a scris un mesaj emoționant pe Facebook.

Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea au împlinit 14 ani. Mesajul emoționant transmis de mama lor

 Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea își aniversează ziua de naștere

„Acum 14 ani așteptam cu nerăbdare sosirea voastră dragii mei Antonia Melissa și Mihai Angelo, doi copii minunați pe care îi iubesc nemărginit și datorită cărora mă simt norocoasă și fericită că îi am, în fiecare zi ce trece! Vă doresc dragii mamei să fiți la fel de liberi ca vântul, sclipitori ca soarele și fericiți ca florile!!! Să fiți orice, să fiți oricum ,numai să fiți lângă mine mereu!! La mulți ani!! Va iubesc!!”,  a scris Mihaela Borcea pe contul de socializare.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, cel care este condamnat în Dosarul Transferurilor și care, în prezent, are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, care i-a și dăruit un copil.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii