MENIU CAUTĂ

George Michael a murit din cauze naturale. Ce arată autopsia acestuia

Distribuie

Un procuror britanic a declarat marți că artistul George Michael a murit din cauze naturale. Autopsia acestuia arată că acesta a murit din cauza unei cardiomiopatii dilatative , cu miocardită și ficat gras, potrivit procurorului Darren Salter din Oxfordshire, informează BBC News.

”Investigațiile privind moartea lui George Michael s-au încheiat și am primit raportul final post- mortem. Acesta confirmă că artistul a muritdin cauze naturale, din cauza unei cardiomiopatii dilatative, cu miocardită și ficat gras. Ancheta a fost închisă și nu este nevoie și de alte investigații”, a spus procurorul, precizând că nu vor mai fi făcute publice și alte detalii.

După o examinare post-mortem, în decembrie, Poliţia din Thames Valley a spus că ”teste suplimentare vor fi efectuate” şi că ”rezultatele acestor teste vor fi cunoscute abia peste câteva săptămâni”. Aceste analize vor stabili dacă George Michael avea droguri în organism, iar dacă asta a contribuit într-un fel la decesul său, însă rezultatele au fost „neconcludente”.

În decembrie, Andros Georgiou (cel mai bun prieten al artistului) a afirmat, într-un interviu, că bănuieşte că artistul a murit în urma unei supradoze accidentale de droguri.  Andros Georgiou a mai spus că muzicianul reîncepuse să consume ”droguri puternice” în ultimele luni de viaţă, dar este convins că George Michael nu s-a sinucis.

Cântăreţul George Michael a murit pe 25 decembrie la vârsta de 53 de ani în reşedinţa lui din Goring-on-Thames, o localitate din comitatul Oxfordshire.

Comentarii