MENIU CAUTĂ

Gestul făcut de Ionela Prodan la căpătâiul Ilenei Ciuculete, în urmă cu un an

Distribuie

Gestul făcut de Ionela Prodan la căpătâiul Ilenei Ciuculete, în urmă cu un an, a fost unul cutremurător. În 2017, Ionela Prodan a plâns la căpătâiul colegei ale, care s-a stins din viaţă din cauza unei boli necruţătoare.

Ionelei Prodan nu i-a venit să creadă când a aflat că Ileana Ciuculete a murit, răpusă de o boală gravă.

Mă rog să nu fie adevărat! O cunosc de când eram copil! Sunt în ŞOC, sper să fie o glumă proastă, Ileana Ciuculete era femeie puternică, ea nu a fost bolnavă nici măcar o secundă. O cunosc de când era un copilaş, avea 16-17-18 ani şi era deja vedetă, am cântat împreună de nenumărate ori. Nu am mai vorbit de câteva săptămâni, dar nu cred că poate fi adevărat, nu mi-a spus nimic”, spunea Ionela Prodan, sfâşiată de durere.

La biserică, la priveghiul Ilenei Ciuculete, Ionela Prodan a venit cu un buchet de flori. În momentul în care a intrat în biserică, emoţiile şi durerea au copleşit-o, iar cântăreaţa a sărutat crucea care o veghează acum pe Ileana Ciuculete, lăsându-i pe cei din jur fără cuvinte, scria cancan.ro, anul trecut.

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale. Anunțul a fost făcut de fiica sa, Anamaria Prodan, pe Facebook. Anamaria Prodan a publicat un mesaj sfâşietor după moartea Ionelei Prodan.

La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

FOTO: cancan.ro

Citește mai multe despre ileana ciuculete și ionela prodan pe Libertatea.

Comentarii