De Livia Lixandru,

Sorin Bontea s-a pozat cu un cărucior de cumpărături plin cu ghivece și buchete de flori. Celebrul Chef le-a spus fanilor că toate florile sunt pentru soția lui.

„Așa ofer eu flori soției ?”, a scris Chef Sorin Bontea pe Facebook. Reacția fanilor a venit imediat.

“Un exemplu de urmat / ❤️Te apreciez foarte mult, pentru tot ce ești și pentru toate realizările tale. / Chef, crezi că ai putea să te clonezi? / Un soț exemplu! Bravo chef? / Asta chiar e foarte drăguț❤”, sunt unele dintre comentariile de pe Instagram.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3, în ediția de miercuri seară, 22 aprilie, după o competiție dură alături de Speak și Ștefania.

Telespectatorii au avut parte de o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. În cele din urmă, “reactoarele sexy” au învins și au plecat acasă cu amuleta de 30.000 de euro.

Citeşte şi:

Megan Fox și Brian Austin Green, despărțiți, după 15 ani de relație. Actorul nu mai poartă verighetă

Streinu-Cercel și-a adus nepotul pe mai multe funcții la “Matei Balș”, iar acesta a răspuns că, în vreme de pandemie COVID-19, opinia publică nu are acces la documente publice ale achizițiilor

Un preot german romano-catolic protestează în apărarea muncitorilor români: “Șefii acestor abatoare au relații politice”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor