Mergi direct la conținut »
Gestul șocant făcut de Margherita din Clejani. A mers în cimitir și a luat pământ de pe morminte
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gestul șocant făcut de Margherita din Clejani. A mers în cimitir și a luat pământ de pe morminte

Gestul șocant făcut de Margherita din Clejani. A mers în cimitir și a luat pământ de pe morminte

Gestul șocant făcut de Margherita din Clejani, în Grecia, unde filmează pentru emisiunea "Aventură de 4 stele". De la răsfăț într-un hotel de 4 stele și plimbări cu iahtul, cântăreața ajunge să se confrunte cu una dintre cele mai mari temeri pe care le are: cimitirele.

De Livia Lixandru,

În ciuda fricii care-i dă fiori, Margherita pune pe primul loc frumusețea. Ea susține că măștile de față cu pământ din cimitir fac minuni și, pentru a intra în posesia lui, este gata de orice sacrificiu.

Gestul șocant făcut de Margherita din Clejani. A mers în cimitir și a luat pământ de pe morminte

Gestul șocant făcut de Margherita din Clejani în cimitir

Convingerea că va scăpa de riduri cu o astfel de mască îi dă suficient curaj încât să ia cu mâna ei pământ de pe mormintele părăsite. Dar asta numai după ce se asigură că locurile de veci sunt cu adevărat abandonate.”Trebuie să iau și eu din cimitir pământ de la 9 morminte părăsite. Îmi trebuie pentru mască de față, să nu mai am niciun rid. Acest pământ fermecat de la 9 morminte părăsite te ajută foarte tare pentru tinerețe fără bătrânețe”, spune Margherita. Nici Speak nu a scăpat deperipetii.

Speak a fost bătut în Grecia, de mamaie Traki, femeia pe care vedetele noastre au decis să o ajute.  Cele patru vedete ale ediției au parte de o vacanță complet neobișnuită, plină de peripeții, în cadrul căreia se îmbină luxul și peisajele de vis cu munca fizică și necesitatea câștigării traiului zilnic.

Citește și


Marian Godină intervine în scandalul dintre medicul Cristescu și polițiști. „V-a oprit vreodată Poliția și ați ajuns să fiți târâți sau bruscați?”


 

 

Close
Închide
  Close