Mergi direct la conținut »
Gheorghe Gheorghiu sărbătorește 85 de ani! Este vorba de tatăl solistului...
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gheorghe Gheorghiu sărbătorește 85 de ani! Este vorba de tatăl solistului...

Gheorghe Gheorghiu sărbătorește 85 de ani! Este vorba de tatăl solistului…

Gheorghe Gheorghiu își serbează tatăl. Cel care i-a dat viață artistului preferat de generații întregi de români împlinește 85 de ani.

De Florian Gheorghe,

Cântărețul și-a scos tatăl din spital – unde fusese internat pentru tratarea unei afecțiuni și efectuarea unor analize – și l-a luat cu el la mare, pentru o binemeritată și emoționantă aniversare în familie. Se impunea o petrecere, chiar și restrânsă, pentru că 85 nu e o vârstă oarecare! Gheorghe Gheorghiu susține chiar că e vârsta în care oamenii ating apogeul fericirii.

S-a ajuns la acestă concluzie în urma unui studiu la care au participat 341.000 voluntari și cred că așa e, că tata este un om mereu vesel, iar azi, cu familia și prietenii lângă el, mai mult decât de obicei”, ne-a mărturisit “juniorul” artist Gheorghe Gheorghiu. Acesta îi va cânta la aniversare celui care îi este nu numai părinte, ci și cel mai bun prieten.

“Îmi doresc să am un tată sănătos și să fim mereu înconjurați de oameni frumoși”, a adăugat “purtătorul de cuvânt” al lui Gheorghe “Puiu” Gheorghiu, artistul a cărui carieră se identifică indubitabil cu melodia “Unde dragoste nu e, nimic nu e”.

Nu doar numele și dragostea reciprocă îi leagă pe cei doi Gheorghe Gheorghiu, junior și senior, ci și slăbiciunea pentru plajă și mare, spațiul unde au ales să petreacă aniversarea.


VIDEO / De ce evită Dani Oțil evenimentele mondene? ”Eu am de mâncare acasă”


Close
Închide
  Close