De G.M.,

S-au logodit deja şi au planuri de căsătorie pe care vor să le amâne deocamdată pentru că anul acesta vor să o lase pe actriţa din „Narcisa sălbatică” să-şi pună pirostriile.
Gheorghe Turda se însoară! Vezi care e povestea senzaţională de iubire

„O lăsăm pe Alina, fiica Luciei, să-şi înceapă drumul vieţii, pentru că ea are plănuită nunta anul acesta, în vară sau spre toamnă, şi abia după aceea putem să ne gândim la noi doi. Nu ne grăbim să ne căsătorim. Oricum, atunci când se va întâmpla acest lucru îmi doresc o nuntă tradiţional românească. Nu am plănuit încă nimic, nu mi-am propus să fac ceva anume. Şi, vă spun sincer: eu sunt creştin-ortodox, am mai făcut o dată o nuntă religioasă şi cred că de data aceasta va fi doar o cununie liber consfinţită între noi, la biserică, dar ceva discret. Vom vedea dacă Luci va îmbrăca rochie de mireasă, nu avem încă o certitudine. Important este că relaţia dintre noi este excelentă”, a spus Turda pentru puterea.ro.

Important este faptul că nu numai fiica Luciei este încântată de viitorul ei părinte, ci şi fetele lui Gheorghe Turda o plac pe cea care le va deveni mamă.

„Alina mă vede deja ca pe un tată şi mă iubeşte foarte mult. Sentimentul este reciproc, desigur. Alina îmi spune «domnul general» şi din când în când «tati». Logodnica mea îmi zice tot «generale» şi eu îi zic mereu: vezi că tu eşti sub general. Şi, mai mult decât atât, Alina se înţelege perfect cu fiicele mele. Se iubesc, se acceptă şi ambele mele fete, Anca şi Voichiţa, mi-au spus că dacă eu sunt fericit cu Luci, cu familia aceasta pe care am ales-o, după necazul pe care l-am trăit, ele sunt cele mai fericite”, a mărturisit cântăreţul .
Citeşti şi: Gheorghe Turda: „O iubesc pe mama Alinei Pușcaș. Locuim deja împreună”

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri