Mergi direct la conținut »
Gheorghe Turda o vrea înapoi pe Nicoleta Voicu. "Dacă ea vrea, cu drag o accept"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gheorghe Turda o vrea înapoi pe Nicoleta Voicu. "Dacă ea vrea, cu drag o accept"

Gheorghe Turda o vrea înapoi pe Nicoleta Voicu. „Dacă ea vrea, cu drag o accept”

Telenovelă fără sfârșit între interpretul de muzică populară Gheorghe Turda și fosta lui iubită, cântăreața Nicoleta Voicu. După ce artistul a afirmat că nu există șanse de împăcare între ei, acum acesta pare că s-a răzgândit.

De Dana Aramă,

Solista de muzică populară Nicoleta Voicu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul interpret de muzică populară Gheorghe Turda, însă cei doi și-au spus adio de curând. După separare, ambii au făcut declarații despre motivul care a dus la ruptură. Cei doi au avut o relație de un an.

După ce Gheorghe Turda a afirmat că nu mai există șanse de împăcare cu Nicoleta Voicu, acum artistul pare dispus să-i mai acorde o șansă fostei sale partenere de viață.
Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță l-a sunat în direct pe solist, care a afirmat că relația cu Nicoleta Voicu s-a stins din cauza geloziei exagerate a acesteia.


„Dacă ea ar vrea să se împace cu mine, cu drag o accept. Din punct de vedere sentimental, încă nu mi-a trecut ceea ce a fost între noi”, a declarat Gheorghe Turda, potrivit protv.ro.


Nicoleta Voicu, aflată în platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, a vrut să risipească zvonurile conform cărora ar fi început o relație cu Gheorghe Turda pentru a avea acces la banii lui:

„Dânsul a fost cel care m-a căutat pe mine, sunt multe lucruri care dor. Și nu mai vreau să fiu taxată, că Nicoleta n-a făcut nimic, că Nicoleta s-a agățat, că Nicoleta a profitat, că Nicoleta a stat pentru banii domnului Turda”.

Citește și: Trei marinari români au fost răpiţi de piraţi, în Togo. MAE a activat Celula de criz

 

Close
Închide
  Close