Mergi direct la conținut »
Giani Kiriță a jignit o concurentă de la Exatlon: "Nu mai face așa, urâțenie!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giani Kiriță a jignit o concurentă de la Exatlon: "Nu mai face așa, urâțenie!"

Giani Kiriță a jignit o concurentă de la Exatlon: „Nu mai face așa, urâțenie!”

Giani Kiriță face ce face și iese în evidență cu un derapaj comportamental. Mai nou, în ediția de azi a Exatlon a făcut-o pe o concurentă "urâtă" și a ținut să se laude că el a avut femei frumoase la viața lui.

La scorul de 9 la 6 pentru Războinici, în meciul dintre Andreea Arsine și Nicoleta Luncă s-a ajuns la fotofinish.

Colericul Giani Kiriță a jignit-o grav pe Andreea Arsine, care a „îndrăznit” să-i facă semn cu degetul la gură să tacă. „Niciodată în viață, facem pariu. Nu mai face așa, urâțenie! Vezi că mă sperii, că tu ești urâtă! Păi, asta zic, nu mă speria, că am femei frumoase în viața mea”, a țipat Giani Kiriță, a notat kanald.ro.

Costin Gheorghe, către Mario Fresh: „Să vezi ce bătaie îți dau!”

Un alt moment „aprig” l-a avut în prim plan pe celălalt fost fotbalist prezent în show, Costin Gheorghe, care l-a amenințat cu „bătaia” pe alt concurent. 

„Alo, Mario, hai vino încoa că ai fost babă pe traseu. Diseară să vezi ce bătaie îți dau. Ai căzut în fund pe acolo?”, i-a zis Costin Gheorghe.

 „Când o să vă doară și pe voi ceva și o să fiți la jumătate, pe traseu, că vă e frică, atunci o să vă comentez și eu pe voi”, i-a răspuns Mario Fresh.
Close
Închide
  Close